Ljeto na plaži

Ljeto je, a ti ne voliš svoje nožne prste i ne želiš ih pokazivati. To je skroz u redu jer puno osoba ne voli svoje nožne prste, ali ih zato možeš sakriti ako ih baš ne želiš pokazivati.

Ljeti je vjerojatno najgore onima koji mrze svoje nožne prste, a ne žele nositi bilo kakvu otvorenu obuću kako ih ne bi pokazivali u javnosti. Nažalost, nije još izumljena neka vrsta obuće koja pokriva samo prste dok je sve drugo otvoreno, ali ima primjera koji se mogu iskoristiti ako ih želiš sakriti. Ne možeš izbjeći znojenje stopala jer ti neće biti tako udobno i hladno kao u natikačama ili otvorenim sandalama, ali ćeš ih barem sakriti, a to je ono što želiš.

1.Zatvorene platforme

 

 

Trenutno jedne od najpopularnijih sandala su ove platforme gdje ti se ne vide nožni prsti! Imaju izrazito visoku i debelu petu, ali baš to ih čini ljepšim od drugih, a i stabilnijim tako da nećeš se previše mučiti dok hodaš u njima.

2.Espadrile

 

 

Espadrile su uvijek u modi, samo što su trenutno popularnije one s ravnim potplatom. No, možeš birati između svakakvih modela, od onih s vezicama, do običnih koje samo natakneš na nogu. Ipak je najbitnije da ti se prstići ne vide, a u njima ti se definitivno neće!

Ljetna haljina [HOROSKOP] Koja je ljetna haljina idealna za tebe s obzirom na znak zodijaka?

3.Salonke

 

 

Salonke su samo još jedan dobar izbor ako moraš nositi štikle, a ne želiš nositi obične sandale s otvorenim prstima. One su ujedno i najsigurniji izbor ako se dvoumiš što kupiti jer u moru raznih boja i modela ne možeš pogriješiti.

4.Niske tenisice

 

 

Na izbor ti uvijek ostaju tenisice. Samo što je bitno da su niske, a ne visoke, jer će ti u visokima biti prevruće. Najbolji izbor su one platnene, poput Vans ili starki, a neće ti biti vruće niti u niskim Nike Air Force!

5.Mokasinke

 

 

Mokasinke su baš trenutno u modi, a zanimljive su jer se mogu nositi na puno različitih načina. U njima nećeš otkrivati nožne prste, a opet su zahvalne jer otkrivaju gležnjeve i neće ti biti ekstremno vruće. Za njih su ti jedino potrebne baš niske stopalice kako se ne bi vidjele jer onda gube svoju čar.

Ljetna odjeća Što nositi kada je vani toliko vruće da bi najradije bila gola? 5 outfita za odlazak u grad

Ljetne svečane haljine Rođendanski outfiti s kojima ćeš garantirano biti u centru pažnje – ovih 9 su za čistu peticu

Ljeto ljetna obuća zatvorena obuća Nožni prsti sram Moda

Još vijesti