Ružičasta haljina

Prva i najbitnija stvar kada tijekom ljeta biramo što ćemo nositi je da nam u tome ne bude baš previše vruće. Kada temperature dosegnu 40 stupnjeva, nije nas toliko briga kako izgledamo, jer kako god izgledali, bit ćemo natopljeni znojem.

Svaka sezona donosi i nove trendove, a što nam sprema ovo ljeto? Izdvojilo se nekoliko velikih trendova koji su već i sada počeli biti itekako popularni, a to će se nastaviti i u nadolazećim mjesecima. Tijekom ljeta je najbolje nositi ono u čemu ti neće biti toliko vruće i u čemu se neće nakon par minuta vidjeti mrlje od znoja. Ovi će ti trendovi biti idealni za svaki dan. Sigurno će i tebi donijeti neku novu inspiraciju u kombiniranju odjeće iz svog ormara. Jer bez brige, sigurno imaš neke od ovih stvari u svom vlasništvu.

Ružičasti outfit Ljetni trendovi koje Zara svake godine odradi savršeno – ovih 7 stvari uvijek kupujemo tamo

1.Sandale s platformom

 

 

Moda iz 2000-ih se vraća! Tada su se jako nosile sandale i natikače s platformom, a veliki su trend i ovog ljeta. Idealno ako želiš izgledati visoko, a nemaš prirodno baš previše centimetara. Iako imaju platformu i zbog toga djeluju visoko i neudobno, ovakve su cipele zapravo dobre za hodanje. Puno je lakše hodati u njima nego u visokim petama.

2.Jarke boje

 

 

Pogotovo jarko ružičasta! Ovo ljeto ružičasta kao da vrišti sa svih strana. Nosi se u različitim nijansama, ali ona jarka koja bode u oči je ipak pun pogodak. Osim ružičaste, nose se i jarko crvena, plava, narančasta, žuta, ma bilo koja boja! Kada imaš neki ovakav komad kao dio outfita, on postaje glavni, zato pazi da ipak ne pretjeraš i da na kraju ne izgledaš kao sladoled Kontiki! Iako nije ni to tako loše!

3.Korzeti – majice

 

 

Korzeti-majice se nose već neko vrijeme, a idealni su za ljeto. Čini se kao da im je popularnost sada skočila još više nego prije. S obzirom da to nisu pravi korzeti, već samo majice koje glume korzete, nisu toliko neudobne kao pravi. Većina ih je u crop top izdanjima, baš u ljetnom điru.

4.Odjeća s izrezima

 

 

Haljine i majice koje imaju izreze na rebrima, na trbuhu, veliki izrez na leđima, sve može! Za ljeto je ovo dobro jer iako ne hodaš po gradu gola, ipak si dosta otkrivena da se ne prekuhaš. Totalni Euphoria vibe.

5.Sunčane naočale s uskim staklima

 

 

I jedan model sunčanih naočala se ovo ljeto posebno bude istaknuo. Nose se sunčane s malim uskim staklima. Ne moraju čak stakla niti biti pravokutnog oblika kako su inače, a puno cura bira i one s crvenim staklima.

6.Mini minice

 

 

Uske minice niskog struka, to je ovogodišnji veliki trend. Neće se svima svidjeti, ali tu je i opet se nosi.

7.Bijelo od glave do pete

 

 

Uz jarke boje, svako ljeto je posebno IN i bijela boja. U njoj je najmanje vruće i zato ju toliko vole svi nositi ljeti. Taj se trend svake godine vraća pa tako i ove. Bijela lagana haljina ili hlače i majice u bijeloj boji, idealno, nikad previše bijelog tijekom ljeta.

8.Svilene marame na glavi

 

 

Zadnji trend je modni dodatak za na glavu. Svilene marame! Šarene su i baš ljetne, a pomažu i da obična frizura izgleda malo više dotjerano. Možeš ju iskoristiti da s njom napraviš rep ili da ju samo zavežeš oko glave na neki od načina.

Bella Hadid Ne može niže: Bella Hadid pokazala figuru u suknji najnižeg struka koji smo ikada vidjeli

Moda trendovi Ljeto ljetna moda što se nosi inspiracija odjevne kombinacije ljetni outfiti

Još vijesti