Trepavice

Ordinary je nedavno izbacio serum za rast obrva i trepavica, a već pristižu predobri rezultati zadovoljnih cura koje ga koriste! Jedna od njih je i ova djevojka koja je rast trepavica pratila puna dva mjeseca.

Ako imaš problema s rijetkim trepavicama ili obrvama, onda je ovo proizvod za tebe! Iako je tek nedavno izbačen, cure su već oduševljene onime što ovaj proizvod radi. Ne samo da potiče rast dlačica na tim mjestima, već ih ujedno i njeguje, pa se ne moraš bojati da su u pitanju neki štetni sastojci koji bi mogli poći po zlu.

 

 

Upravo te rezultate je pratila i ova djevojka koja je serum koristila puna dva mjeseca za obnavljanje svojih prirodnih trepavica. Na prvoj slici koju je fotkala se vidi kako su njezine prirodne trepavice bile kratke, ali i izuzetno rijetke, a to je kod cura česta pojava.

 

@lizziedufaultx

addicted

♬ original sound - Katrina | Fitness Coach



No, već nakon mjesec dana korištenja ovog seruma se vidi ogromna razlika, a pogotovo nakon dva mjeseca njegovog korištenja! Cura sada ima prirodne, a duge i guste trepavice koje do sada nije imala. Najbolje od svega je što su joj sada toliko duge i lijepo oblikovane da niti ne treba koristiti maskaru jer joj i ovako prirodno izgledaju predobro! Zato jedan veliki lajk za Ordinary jer je očito da i dalje iznimno drže do kvalitete svojih proizvoda.

Trik s maskarom Mala tajna kako da ti trepavice izgledaju dulje kada staviš maskaru – evo što treba prije staviti na njih

Eye lift s umjetnim trepavicama Kako izdužiti oko uz pomoć šminke? Tajna je u načinu na koji lijepimo umjetne trepavice

 

ordinary obrve trepavice serum rast trepavica rezultat

Još vijesti