Eye lift s umjetnim trepavicama

Ako ne želimo dobiti dojam spuštenog oka kada radimo full glam šminku, moramo pratiti savjet ovog poznatog svjetskog šminkera! On radi s brojnim svjetskim zvijezdama, poput Kim Kardashian i Jennifer Lopez.

Mario Dedivanović poznati je svjetski šminker koji surađuje s puno poznatih osoba diljem svijeta! Osim toga, često je zadužen za razna izdanja Kim Kardashian, tako da njegov talent uopće nije upitan s obzirom na to da su ga prepoznali mnogi celebovi.

Selena Gomez - 2 Selena Gomez oduševila trikom za nanošenje maskare – slijepljene trepavice sada su prošlost

Sada je podijelio jedan koristan trik na svojem TikTok profilu gdje pokazuje kako uz pomoć šminke možemo podignuti i zategnuti oko, a ne ga spustiti kako to inače radimo. Tajna je u stavljanju umjetnih trepavica.

 

@makeupbymario How I lift the eyes with liner & lashes! #makeupbymario #makeuptutorial #eyeliner #eyelift ♬ Filtered Light - Nik Ammar / Mike Reed

 

Naime, objašnjava kako na kraju kapka ne bismo trebali zalijepiti umjetne trepavice tik uz prirodne trepavice. Trik je u tome da na kraju kapka ostavimo prostora od korijena naših prirodnih trepavica te da umjetne zalijepimo na kožu iznad, a ne na korijen. Poslije se ta praznina lagano popuni tušem za oči, a završni rezultat će izgledati kao da si bila na eye liftu s obzirom na to kako si izdužila oko.

Prikrivanje podočnjaka Cure više ne koriste korektor za sakriti podočnjake - drugi proizvod to radi bolje

U njegovom videu se vidi razlika između tog fejk eye lifta i između onog običnog lijepljenja trepavica tik uz korijen, kako svi radimo, a razlika je ogromna!

 

eye lift umjetne trepavice Mario Dedivanovic trik izduženo oko