The Ordinary serum za obrve i trepavice

Ako imaš problema s rijetkim trepavicama i obrvama onda je ovo odlična vijest za tebe! Svjetski poznati brend kozmetike je proizveo serum za njihov rast, a cijena mu je izrazito pristupačna u odnosu na sve druge proizvode koje ima.

The Ordinary je poznati svjetski brend koji ima razne proizvode idealne za skin care rutinu. No, poznati su i po cijenama s obzirom na to da inače baš i nisu pristupačni, pogotovo kada su u pitanju neki posebni serumi protiv prištića. Sada su napravili novi proizvod koji, u odnosu na sve druge proizvode, je cjenovno prihvatljiv, a radi se o serumu za rast obrva i trepavica, kako piše Glamour.

 

 

Napravljen je od sastojaka koji potiče rast dlačica na tim mjestima, a ujedno ih i njeguje pa dobivaš dva proizvoda u jednom. Puno djevojaka ima problem s rijetkim obrvama ili trepavicama tako da je ovaj serum idealan za njihov rast, a i cijena od 100-tinjak mu je poprilično pristupačna s obzirom na to da se radi o svjetski poznatom brendu. Postoje i mnogi drugi serumi za njihov rast koji su i puno skuplji, a u The Ordinary ne sumnjamo s obzirom na visoku kvalitetu njihovih drugih proizvoda.

Čupanje obrva Pravila kojih se trebaš držati ako si sama čupaš obrve

Slika nije pronađena Još samo jedan slučaj u nizu gdje bojanje obrva u kozmetičkom salonu nije dobro prošlo

The Ordinary obrve trepavice serum za rast obrva i trepavica pristupačna cijena

Još vijesti