Burberry i S.Oliver parfemi

Jesen sa sobom ne nosi samo nove i drugačije modne komade nego i mirise! Ovi su kao stvoreni za jesen, a i nisu toliko skupi kao što parfemi znaju biti.

Kako bi u potpunosti bila spremna za jesen onda moraš nabaviti i parfem koji odgovara upravo tom jesenskom dobu. Ne možeš nabaviti samo nove modne komade bez jesenskih mirisa – budi u kompletu! Ovi parfemi su odličan izbor za tmurnije dane iz nekoliko razloga. Ljeti nosimo osvježavajuće i citrusne tonove, a jesen je predbilježena za dublje, tamnije i intenzivnije mirise. Možemo ih opisati kao da su jesenski mirisi 'teži' u odnosu na ljetne koji su 'laganiji'. Upravo su i ovi parfemi zato pravi jesenski, a dok će sve biti tmurno i oblačno, ti ćeš i dalje imati predobar miris kojeg ostavljaš za sobom. Uz to, odmah ćeš se i bolje osjećati!

1.Jennifer Lopez Still

 

 

2.Burberry Weekend For Women

 

 

3.Calvin Klein One Gold

 

 

4.Christina Aguilera Violet Noir

 

 

5.Elizabeth Arden White Tea

 

 

6.Liu Jo Lovers

 

 

7.S.Oliver Pure Sense

 

 

8.Moschino Cheap And Chic So Real

 

 

9.Burberry London For Women

 

 

Za neke od ovih popularnih problema si sigurno već čula. Na popisu se nalaze oni poznatiji brendovi, ali i neki koji su možda podcijenjeni, dok im je cijena zaista mala (u odnosu na druge i skuplje parfeme). Zato sigurno možeš pronaći barem jednog za sebe koji će ti se svidjeti ili zbog mirisa, ili zbog cijene!

Stavljanje parfema Kako da ti se parfem osjeti na koži što dulje: Uz ovih 7 trikova ćeš mirisati cijeli dan

Parfemi Parfemi zbog kojih će ljudi stati i pitati te koji koristiš – ovih 6 su toliko dobri

parfemi jesen miris jesenski parfemi parfem na koži

Još vijesti