Galerija Parfemi 2007. Kenzo – Amour 2006. Calvin Klein - Euphoria +10 2005. Mugler – Alien

Svake je godine jedan parfem posebno popularan. Obično to bude neki miris koji je te godine i izašao, ali nije nužno to glavni kriterij. U potrazi za parfemom koji će ti biti zaštitni znak, možeš otići u ovom smjeru te odabrati onaj miris koji je bio hit baš onda kad si se rodila.

Parfem ne može postati staromodan. Nikada neće miris vanilije ili cvjetni miris postati staromodan. U svaki se parfem dodaju drugačije note i drugačije količine određenih nota, ali nikada jedan miris nije proglašen staromodnim. Nekada će samo pojedini parfemi biti ozbiljniji pa su zbog toga više za starije osobe, a neki su idealniji za mlađe. Kada imaš jedan parfem koji je tvoj zaštitni znak, ljudi će te početi po njemu prepoznavati kada negdje dođeš i prije nego što te vide.

Parfemi Parfemi idealni za hladnije dane: 11 jeftinijih parfema za jesen i zimu koje ćeš nositi svaki dan

U potrazi za savršenim parfemom za sebe, vrati se malo prošlost, u svoju godinu rođenja! Potražili smo koji su to parfemi bili najpopularniji svake godine i složili ti listu na kojoj ti samo trebaš pronaći svoju godinu i tako otkriti koji je to bio parfem u tvom slučaju. Možda pronađeš novog favorita! Svake je godine bilo posebno popularno nekoliko parfema, a mi ti izdvajamo onaj jedan najpoznatiji. Baci oko u galeriju iznad i saznaj svoj parfem po godini rođenja.

Parfemi Parfemi koji imaju posebne bočice: Ovih 10 bez problema mogu proći kao ukrasi koliko su lijepi i drugačiji

parfem parfemi miris koji parfem odabrati po godini rođenja najpopularniji parfem godine kad si se rodila parfem po godini rođenja

Još vijesti