Zara parfemi

Zaru ili voliš ili ne voliš. Koje god da je tvoje mišljenje o njoj, imaš pravo na njega. Ipak, reći da Zara nema dobre parfeme je jednostavno nemoguće. Čak i da te nisu oduševili odjećom, parfemi su im top.

Ukoliko se do sada nisi upoznala sa Zarinim parfemima, toplo preporučujemo da skreneš u dućan i baciš nos na nekoliko mirisa. Fantastični su! O njihovim se parfemima puno puta priča da su kopije poznatih mirisa, ali po pristupačnoj cijeni. Parfemi im nisu preskupi, a izuzetno su dobri. Čini se kao savršena kombinacija! Bili kopije nekog poznatog parfema ili ne, sada ih nećemo gledati na taj način, već kao samostalne parfeme. Njih 7 se izdvajaju kao posebno dobri, a koji će biti dobar tebi, ovisi o tome kakve mirisne note voliš. U Zari sigurno možeš pronaći i ti neki koji će te osvojiti, a ovo su oni koji su već osvojili većinu.

 

 

1.Femme
Ovo je savršen parfem za jesen i zimu, a pogotovo ako voliš mirise koji imaju u sebi note vanilije. Moglo bi se reći da je to orijentalno-vanilija miris. Ono zašto ga svi toliko vole je da se osjeti satima i satima, cijeli dan! Iako je ta karakteristika inače češća kod luksuznih parfema, Zarini imaju taj plus, a daleko manju cijenu.

Slika nije pronađena Greške koje radiš sa stavljanjem i nošenjem parfema: Top 8 najčešćih koje svatko od nas radi

2.Gardenia
Ako ti fino miriši YSL Black Opium parfem, onda će ti fino mirisati i ovaj. Za razliku od prethodnog parfema koji je više za jesen i zimu, ovaj ti može biti zaštitni znak u proljeće. Ima cvjetni miris koji na početku može biti malo intenzivan kada ga staviš, ali to je zato što se i ovaj parfem osjeti na koži prilično dugo.

 

 

3.Red Vanilla
Ovaj nije toliko dugotrajan kao ostali Zarini parfemi, ali i dalje se osjeti prilično dugo, samo ne možda od jutra do mraka. Uzeli bi mu to kao negativnost da sam miris nije toliko savršen koliko je. Idealan je za izlaske jer je topao i senzualan. Kombinira note vanilije, mandarine i irisa.

4.Red Temptation
Cure ga OBOŽAVAJU. Ovaj je parfem toliko na hvali da ga barem trebaš jednom pomirisati da vidiš je li za tebe, a velike su šanse da će odgovor biti da je. Kao i svi ostali, i ovaj traje cijeli dan. Ovo je dupe itekako skupog (ali prefinog) parfema Baccarat Rouge 540, pa ako igdje vidiš i ovaj parfem, pomiriš ga i isto će mirisati i Red Temptation. Jedinstven je miris, takav nećeš baš osjetiti svuda.

 

 

5.Apple Juice
Imamo na listi i jedan baš svježi miris. Ovaj parfem postaje sve popularniji i popularniji. Iako je voćni, nije pretjerano sladak, više je naglašena u mirisu svježina. Nije parfem koji će te oboriti s nogu kao primjerice Red Temptation, ali je i dalje dobar i idealan za svaki dan. Ženstven je i nenametljiv.

6.Orchid
Jedan cvjetni parfem koji nije u potpunosti cvjetni. Sličan je ranije spomenutom Applejuice parfemu, ali je ovaj mrvicu drugačiji jer se ističu i drvenaste note. Kada ga tek staviš na kožu, više će se osjetiti cvjetni tonovi, a kako ga duže imaš na koži, tako će početi prevladavati drvenasti tonovi. Lagan je i super za svaki dan. Iako je cvjetni parfem, nije klasični cvjetni parfem, kao što je to primjerice Wonder Rose.

 

 

7.Wonder Rose
E ovo je pravi cvjetni parfem u punom smislu. Nije presladak jer vanilija i drvenasti tonovi koje ima dobro balansiraju miris u kombinaciji sa svim slatkim notama koje ima. Traje dobrih 5 do 8 sati! Ima definitivno jak miris koji neće ostati nezamijećen.

Zara i H&M Kada je najbolji dan i doba dana za kupovinu u Mangu, Zari ili H&M? Za svaki dućan vrijedi drugo pravilo

parfemi zara najbolji preporuke parfema miris jeftini a dobri parfemi iz zare koji su najbolji najhvaljeniji

Još vijesti