Slika nije pronađena

Nekada mislimo da nema šanse da frizerka zezne stvar ako joj donesemo fotku frizure kakve želimo, pogotovo ako se radi o nečemu što ne izgleda komplicirano. Poput messy valova kakve nosi Hailey Bieber.

Za maturalnu večer svi žele izgledati kao najbolja verzija sebe, totalno ulickani i fensi. Neki si frizure i šminku rade kod kuće, ali nisu svi toliko spretni na ovom području pa je najbolje ipak otići kod profesionalca. Ili ne? Ova se cura sigurno ne bi složila nakon svog iskustva. Htjela je za maturalnu frizuru kakvu često nosi Hailey Bieber. Ništa komplicirano, samo jednostavni opušteni, pomalo messy, valovi. Sigurno si ju već 100 puta vidjela s tom frizurom i znaš točno na koju mislimo.

Kolike su šanse da frizerka može tako nešto zeznuti? Rekli bismo prilično male. Najgora stvar koja nam se čini da se može dogoditi je da ne stavi dovoljno laka ili da ne napravi dobre valove i oni se kroz par sati skroz opuste i nestanu. Ali ova nam je frizerka pokazala da to ipak nije najgora stvar koja se može dogoditi. Ona je uspjela ovoj djevojci napraviti masakr na kosi.

@livvydoge 1. yes, they made me pay for this. 2. I will be doing my own hair from here on out. #fyp #prom #foryoupage original sound - Kneely_Knight

Umjesto valova u stilu Hailey, dobila je raščupanu frizuru koja izgleda kao da se upravo ustala iz kreveta i još se nije stigla počešljati. Valova nešto ima, ali to ne izgleda ni približno elegantno ili lijepo kao na fotki od Hailey. Sve strši posvuda bez ikakvog reda i smisla. Definitivno uništena frizura s kakvom nigdje ne može ići, a pogotovo ne na maturalnu. Sada je naučila lekciju i rekla da nadalje sama radi svoje frizure.

Pogledajte još:

Kad manikura pođe po zlu: Dobila potpuno drugačije nokte koji su se izgulili i prije dolaska kući

Frizer Kim Kardashian otkrio trik kako napraviti neurednu punđu – gotova je za manje od minute vremena

Pjegice su u trendu više nego ikad – jedna ih je cura zato otišla tetovirati na lice! Sad joj se svi smiju

Frizura maturalna hailey bieber fejl

Još vijesti