Pamela Anderson frizura

Zahvaljujući jednoj glumici koja je svoju popularnost stekla još krajem 20. stoljeća danas se nose fora frizure. Radi se o glumici Pameli Anderson čija frizura, po kojoj je ona bila prepoznatljiva, se ponovo vratila u modu, a sada kada je u trendu je nose i slavne zvijezde, poput Kim Kardashian!

U moru trendova koji se vraćaju iz prošlosti, vratila se i jedna popularna frizura po kojoj je bila prepoznatljiva glumica Pamela Anderson u svojim mladenačkim danima. Radi se o nekom obliku razbarušene punđe koja možda izgleda komplicirano za napraviti, ali to zapravo nije tako. S obzirom na to da se radi o frizuri koju sada svi nose, a i inspirirana je slavnom glumicom, isfurale su ju i neke poznate slavne osobe, a jedna od njih je i Kim Kardashian.

 

 

Ova frizura je postala popularna zahvaljujući biografskom filmu koji prati život Pamele Anderson, kako piše Glamour. Postala je toliko popularna da je u trendu i na TikToku gdje mnoge cure isprobavaju kako napraviti ovu razbarušenu punđu, a sve je popraćeno i hashtagom #pamelaandersonhair koji tamo broji već milijune pregleda! Tako se i ova djevojka iskušala u pravljenju ove frizure, a možemo reći kako je njezin završni rezultat ispao izrazito uspješan.

 

@yhkayla I’ve been loving this hairstyle recently! #pamelaandersonhair #buntutorial #easyhairstyles #easyhairstylesforshorthair #hairstylesforshorthair ♬ When I'm in Your Arms - Cleo Sol

 

Jedini problem s kojim se susrela, a kojeg je i navela u videu, je njezina kratka kosa tako da je morala dodati nekoliko manjih ekstenzija kako bi dobila sličnu frizuru kao Pamela Anderson. Sigurni smo da ćemo ovu frizuru viđati tijekom cijele godine i da neće tako brzo ispasti iz trenda jer je zaista vrlo jednostavna, a istovremeno i vrlo upečatljiva.

Barbie rep Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

camila cabello Camila Cabello se ošišala! Hrabro je isprobala jednu frizuru koju mnogi ne vole

Frizura Moda trend pamela anderson inspiracija

Još vijesti