Slika nije pronađena

Ovo je samo jedna od niza situacija u kojoj djevojke imaju problem s bojanjem obrva. Vjerojatno ne postoji gori osjećaj od onog kada izađeš iz salona, a nisi zadovoljna onime što si dobila jer si rezultat zamišljala potpuno drugačijim. Upravo to se dogodilo ovoj djevojci koja je samo jedna od mnogih drugih.

Nekim djevojkama obrve znače jako puno – bitno im je da su uredne, da uvijek lijepo izgledaju, da je svaka dlačica na svom mjestu i da sve izgleda savršeno. Upravo zbog toga, mnoge od njih odlaze na posebne tretmane za obrve u kozmetičke salone koji pružaju te iste usluge pa si samim tim skrate muke oko uređivanja obrva, pogotovo kada je u pitanju i bojanje jer tada boja ipak ostaje neko vrijeme na obrvama. No, ova djevojka je podijelila svoje nezadovoljstvo nakon tretmana obrva, a ona je zapravo samo jedna u nizu cura koje često svoje nezadovoljstvo oko tretmana za obrve podijele u obliku videa na TikToku. Tako je to slučaj kod @sydneywoy koja je u vrlo kratkom roku na svojem videu prikupila više od pola milijuna lajkova i video joj je pregledan više od 9 milijuna puta!

U tom videu je iskazala nezadovoljstvo svojih obrva nakon tretmana za koje smatra da su pre tamne: 'Molim vas recite mi zašto mi obrve izgledaju kao da su mi ih radili s oštricama? Nadam se da je idući dan moj posljednji' – rekla je u videu. Vidljivo je kako su joj obrve puno tamnije od kose te oblik obrva je oštar kao da su nacrtane s olovkom. To su primijetili i ostali korisnici TikToka koji su podijelili svoje mišljenje: 'Izgleda kao da su zaboravili obrisati boju', 'Tko god da ti je ovo napravio zaslužuje biti u zatvoru, žao mi je bestie' – bili su samo neki od komentara. Nakon toga se ova djevojka javila s updateom te je pokušala smanjiti intenzitet boje na obrvama, ali je rekla kako misli da će si samo izazvati kožnu reakciju zbog svih sredstava koje je stavila na lice kako bi skinula boju.


Pogledajte još:

Obrve kao iz noćne more – djevojka se odlučila na tretman bojanja obrva i ubrzo nakon toga požalila

Uredi obrve kod kuće bolje od kozmetičarke: Treba ti samo nekoliko Catrice sitnica i spremna si za posao

Odlučila si bez pomoći srediti svoje obrve kod kuće? Moraš prvo pročitati ovih pet savjeta

tretman bojanje obrva obrve fail

Još vijesti