Galerija Jednodijelni kupaći kostimi 1.S vezicama na bokovima 2.Trokutići na gornjem dijelu +5 3.Asimetričan kroj s visokim strukom

Jednodijelnim kupaćim kostimima se ne daje dovoljno prostora jer većina cura nosi dvodijelne. No, to ne znači da su jednodijelni manje vrijedni ili ružni – ima predobrih modela koji mogu izgledati odlično isto kao i ovi!

Kod jednodijelnih kupaćih kostima ne može pogriješiti apsolutno nitko. Stoje gotovo svakom obliku tijela, od onih mršavih do malo punijih djevojaka. Osim toga, neki jednodijelni kupaći još dodatno naglase obline što je kod nekih cura definitivno plus, ali oni možda nisu toliko popularni kao dvodijelni. No, to zaista ne mora značiti da su loši ili manje vrijedni jer mogu izgledati jednako dobro, pogotovo ako se nose oni koji su trenutno u trendu.

Kupaći za veće grudi Kako nositi kupaći bez potpore ako imaš velike grudi? Ovaj trik će ti pomoći da ti sve stoji na mjestu

Njihova jedina mana je ta što ne možeš primiti boju na dijelu trbuha, ali opet ima i modela koji ga otkrivaju više, dok ga drugi otkrivaju manje. U svakom slučaju, ne moraju svi nositi dvodijelne kupaće – odaberi jedan od ovih jednodijelnih i dokaži kako mogu zaista izgledati odlično, a ima prekul modela s kojima ćeš se istaknuti na plaži!

Addison Rae Top 7 bikinija Addison Rae: Svaki dan na Instagramu pozira u drugom [FOTO]

Badić Trendi kupaći ovog ljeta: 7 modela badića koji će biti glavni hit na plažama

kupaći kostimi jednodijelni kupaći kostimi Ljeto Moda modeli jednodijelnih

Još vijesti