Trik s badićem

Ljeti je vjerojatno najgora noćna mora naći dobar badić – potrebno je iskombinirati da sve odgovara baš onako kako treba, od boje, veličine, modela i slično. Najgore od svega je kada i nađemo badić koji nam odgovara po svemu, ali je gornji dio prevelik i osjećamo se kao da će se istog trena odvezati. No, postoji rješenje koje je pokazala ova djevojka na TikToku za prevelik gornji dio!

Jedna djevojka na TikToku je pokazala trik kojim možemo stati našim mukama na kraj. Trik koji je pokazala je vezan uz kupaći kostim, odnosno kako si možemo prilagoditi vezice na gornjem dijelu kupaćeg kostima, a da nam on savršeno odgovara. Na taj način je pomogla brojnim djevojkama koje se često suočavaju s ovim problemom – problemom prevelikog gornjeg dijela badića koji se nikako ne može prilagoditi pa se vezice stalno odvezuju.

U videu djevojka pokazuje točne korake koje trebamo slijediti kako bismo si prilagodili gornji dio kupaćeg kostima. Prvo napravimo na obje vezice oblik kada želimo napraviti male čvoriće, ali je bitno da ih ne zategnemo i ne napravimo čvoriće jer će nam taj oblik praznih rupica biti potreban u drugom koraku. Drugi korak je taj da obje vezice provučemo kroz suprotne strane već napravljenih rupica i lagano zategnemo – ne do kraja. Na taj način si možemo jednostavno prilagoditi veličinu gornjeg dijela kupaćeg kostima i ne moramo razmišljati o tome hoće li se on odvezati!

Pogledajte još:

Koji su modeli badića najbolji za one s malim grudima? Ovih 4 će pomoći da izgleda kao da imaš grudi

Selena objavila fotku u bikiniju i pokazala da ne moraš izgledati kao model da bi se osjećala dobro u badiću

Kakvi će se badići nositi ovog ljeta? Postoji 6 modela koji će biti IN više nego ikad

moda Ljeto badic trik