Galerija Kargo trendovi Kargo čizme iz Zare Kargo čizme iz Zare +5 Kargo čizme iz Zare

Kargo trend prelazi s odjeće i na obuću. Ove jeseni i zime ćemo uz kargo hlače, nositi i kargo čizme. U dućane su došle čizme s džepovima koje će ti se ili svidjeti ili ćeš ih mrziti – nema sredine.

Nećemo ove dvije stvari nositi zajedno, ali ima u svijetu trendova mjesta za oboje – u različitim outfitima. Odjednom bi to ipak bilo malo previše. U dućane su počele stizati visoke čizme s džepovima. Ne izgledaju glomazno niti muškasto, već se radi o modelima na tanku peticu, idu u špic, uglavnom su visine do ispod koljena i na sebi imaju po nekoliko džepova.

Jesenske cipele Kakve se gležnjače i jesenske čizmice nude u dućanima: 15 modela zbog kojih ćeš se veseliti jeseni

Nigdje ne piše konkretno, ali čini se kao da bi džepovi mogli biti stvarno funkcionalni, da nisu samo ukras, već da se u njih može nešto i staviti.

 

 

Čizme su već sada došle u brdo različitih dućana, a najpopularniji je sivi kožni model iz Bershke, koje možeš malo bolje pogledati u galeriji iznad. Već su gotovo rasprodane u svim brojevima! Osim Bershke, slične modele možeš pronaći i u Zari ili Stradivariusu. Ove smo jeseni nosili kargo hlače, a na zimu ćemo kargo čizme.

 

 

Izgleda da kargo trend ne odlazi nigdje, samo prelazi s jednog komada na drugi. Ukoliko ti se sviđa, ove bi čizme mogle biti nešto što će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dozu neobičnosti i učiniti ju više kul. Ponudu u par dućana pogledaj u galeriji iznad.

Inuikii čizme Inuikii čizme nisu jeftine, a svi ih vole – zato smo pronašli njihove dupliće po puno nižim cijenama

kargo Moda čizme kargo čizme čizme u trendu kakve se čizme nose neobične čizme za jesen čizme s džepovima gdje kupiti

Još vijesti