Jesenski outfit

Počinjemo polako razmišljati o jesenskoj obući, a ako si u potrazi za čizmama, onda trebaš znati koji je to model ove godine najpopularniji. Jedne su proglašene čizmama jeseni 2023. godine.

Jedan od komada koji su must have za jesen su neka vrsta čizmi ili gležnjača. Iako dobar dio jeseni možemo proći i s kožnim tenisicama, ipak će većina imati u ormaru spremne i čizme. Za one hladnije i kišovitije dane nije loše imati i ovu opciju. A kakve se čizme nose ove godine? Jedan je model prevladao po popularnosti i odjednom ga nosi sve više i više cura. To su bajkerske čizme! Već neko vrijeme ih nisi mogla vidjeti na nikome jer su izašle iz mode, ali sada se vraćaju na velika vrata! Na Instagramu već sada možeš vidjeti hrpu odjevnih kombinacija s njima.

 

 

Ovakve će čizme obično imati nešto glomaznije đonove, visine su do sredine donjeg dijela noge i imaju hrpu ukrasa po sebi – poput zakovica ili remenčića.

 

 

Izgledaju super na kraće haljine i suknje, a bit će dobar par i s dugim hlačama. Cure ih više biraju nositi sa suknjama i kraćim komadima kako bi se čizme ipak što bolje vidjele.

 

 

Ako imaš još neke od prije par godina u ormaru, sada je pravo vrijeme da ih ponovno izvučeš iz ormarića, prebrišeš i spremiš za nova nošenja!

 

 

Kao što vidiš, nose se različiti modeli, bitno je samo da imaju remenčiće i slične detalje.

Jesenska moda U potrazi za jesenskim haljinama: 15 toplih i slatkih haljina za svaki dan

Jesenski outfit Jesenski modni trendovi s TikToka: 10 stvari koje će ove sezone nositi cure koje žele izgledati moderno

čizme jesenski trend u trendu Moda kakve se čizme nose jesen 2023. najpopularnije čizme model čizmi

Još vijesti