Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +5 Kylie Jenner - 3

Kardashian – Jenner sestre vole nositi neobične modne odabire. Kim je pred par dana sve iznenadila kada se pojavila u haljini s koje je visjela etiketa, a Kylie je prošetala u čizmama koje su kontroverzne.

U modu nekada dođu komadi odjeće ili obuće koji su čudniji i drugačiji. To su oni komadi koje ćeš ili jako voljeti ili jako mrziti, sredine nema. Upravo u tu kategoriju pripadaju i čizme u kojima je prije par dana prošetala Kylie Jenner. Paparazzi su je uhvatili u poslovnom izdanju koje joj je stajalo odlično, ali je palo u drugi plan zbog čizmi.

Kim Kardashian Modna greška koju je napravila Kim Kardashian bi mogla postati novi trend

Ako si mislila da čizme ne mogu biti obuća za proljeće – izgleda da mogu, samo u malo drugačijem modelu. Čizme u kakvima je prošetala Kylie definitivno nisu za hladno vrijeme. Radi se o kombinaciji čizme i japanke! Najbolje da pogledaš sama.

 

 

Iako je ova obuća visoka kao normalne čizme, cijeli prednji dio, prsti, su vani. U kakvoj bi situaciji ovako nešto mogle nositi cure koje nisu celebovi? Za na kavu, za na spoj, subotnju špicu ili neki rođendan, kao i izlazak. Koliko god neobične, nije ih nemoguće za ubaciti u outfite. Bi li ikada nosila ovakve čizme?

Bi li nosila čizme kao Kylie Jenner?

Ukupno glasova:

Očekivano, čizme kakve nosi Kylie su dizajnerske, brenda Miu Miu. Iako su skupe, otkad ih je nosila Kylie rasprodale su se već u skoro svim veličinama. Jeftinije kopije ovakvih čizmi pronašli smo na Pretty Little Thing i BooHoo webshopu.

Hailey Bieber Našminkala bi se malo drugačije nego inače? Inspiriraj se s nekim od izgleda Hailey Bieber

Kylie Jenner čizme neobične čizme čizme za proljeće Moda gdje kupiti čizme japanke proljetna obuća proljetna moda

Još vijesti