Galerija Jesenske cipele Reserved gležnjače Reserved gležnjače +12 Reserved gležnjače

Da bi se totalno ubacili u jesenski mood mogu nam pomoći i odjevne kombinacije i krpice. Iako na jesen možeš bez problema nositi i tenisice, gležnjače su više jesenski komad obuće. A kad vidiš kakvih sve ima u dućanima, zaboravit ćeš na tenisice.

Gležnjače i čizmice su obuća koja je u fokusu u ovo doba godine. Pitanje je samo kakve nositi! Najbolje je odabrati onaj model koji će najbolje ići uz odjeću kakvu imaš u ormaru. Pogledaj što sve imaš u ormaru, a tek onda odi u shopping.

Anja Blagojević Što nositi sljedećih tjedan dana? Donosimo ti ideje za odjevne kombinacije od ponedjeljka do petka

Bacili smo oko na trenutnu ponudu u dućanima da vidimo što se nudi i kakve sve različite opcije postoje. I postoje! Imamo tu neke trendove, ali i neke klasične modele za sve oni koji radije biraju jednostavnost.

 

 

Od gležnjača na petu, do onih s platformom pa totalno ravnih, opcija ne nedostaje! Tako ti i mi predstavljamo od svih pomalo. Prekopali smo različite web shopove i izdvajamo ti 15 modela koji su nam zapeli za oko, a koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Ove se godine jako nose kaubojke, ali i gležnjače na blok petu, kao i glomazni ravni modeli.

 

 

Dobre gležnjače možeš pronaći posvuda, na web shopovima, u dućanima s cipelama, ali i u dućanima s obućom. Sada ćemo ti to i dokazati. U galeriji iznad ti donosimo sve opcije – baci oko!

Ponuda jesenskih jakni u dućanima: Izdvajamo ti 15 modela koji su nam zapeli za oko Jesenski outfit Jesenska jakna iz Stradivariusa Jesenska jakna iz Stradivariusa +12 Jesenska jakna iz Stradivariusa

obuća čizme za jesen Gležnjače jesenska moda ponuda gležnjača u dućanima vrste gležnjača u trendu obuća za jesen

Još vijesti