Galerija Inuikii čizme Inuikii kopija - Esprit Inuikii kopija - Esprit +3 Inuikii kopija - Gioseppo

Inukii groznica je zavladala prije nekoliko godina i ne popušta. Mnogi su se zaljubili u ove tople čizme! Udobne su i sigurno se u njima nećeš smrznuti, a jedina je mana cijena.

Ukoliko voliš Uggsice, svidjet će ti se i ove čizme. Izgledaju udobno, mekano i toplo. Točno sve ono što želimo kada dođu jesen i zima. U potrazi za čizmicama, možda su ti kroz glavu prošle i Inuikii čizme koje u zadnje vrijeme svi toliko vole. U ovom bismo slučaju rekli da je hype opravdan jer čizmice su sve što bismo htjeli zimi na nogama. No, jedina mana, ona najveća zbog koje ih mnogi ipak ne kupe je cijena.

Outfiti s Uggsicama Niske Uggsice su veliki jesenski hit: U ovih 5 dućana možeš pronaći njihove dupliće za puno manje novaca

Apsolutno su preskupe. Originale Inukii čizme koštaju od 275 do 400-tinjak eura. JAKO puno! Zato smo se bacili u kopanje za duplićima. Ako postoje duplići za Uggsice, postoje i za Inukii – i našli smo ih i to čak nekoliko.

 

 

Cijene variraju, ali sve su ove čizme daleko jeftinije od originala. Najjeftiniju smo opciju pronašli u Espritu. Njihova kopija dolazi u dvije boje: crna i smeđa, a cijena im je itekako pristupačna ako usporediš s originalom – 88.79 eura. Nakon njih, sljedeći duplić su Gioseppo čizme. Njihovi su modeli više krznati, a opet dolaze u dvije glavne boje, a cijena je 104.72 eura. I dalje smo daleko ispod cijene originala.

 

 

Za kraj, posljednji duplić smo pronašli u H&M-u i njihove su najskuplje od 109 eura. Postoje u dvije boje: crna i bež te jako podsjećaju na original. Svaka od ove tri verzije duplića izgleda prilično dobro i vrlo slično pravim Inuikii čizmama. S obzirom da i originalne dolaze u puno različitih verzija, sve ove mogu bez problema proći kao dobra kopija. Pogledaj ih sve redom po cijenama od najniže do najviše u galeriji iznad!

Jesenski outfit Glavne čizme ove jeseni: Jedan je model službeno već sada proglašen najpopularnijim

inukii čizme kopije dobre kopije jeftinija verzija dupe duplić gdje kupiti jeftinije inukii čizme Moda obuća za jesen

Još vijesti