Ljetni outfit

Rijetko ćeš vidjeti koju modnu influencericu s TikToka da i dalje nosi ove odjevne komade. Njihovo je vrijeme za sada prošlo.

TikTok je trenutno glavna društvena mreža, a sve ostale kaskaju za njom. Stvari koje na TikToku trendaju sada, na Instagram i ostale dolaze tjednima kasnije. Oni sada postavljaju trendove! Modne influencerice na ovoj društvenoj mreži više ne nose neke modne trendove koji su do sada bili big deal. Nestali su jer su postali staromodni i sve su manje zanimljivi. Tako se ne nose više neki odjevni komadi, torbice, a postalo je i ultra popularno odijevati se u nekoj estetici. Mlađe generacije su ovih 7 komada zamijenile s nekim drugim stvarima.

1.Skinny traperice
Neće svi preko ljeta nositi kratke hlačice i haljine/suknje. Neki i tijekom ljeta ostaju u dugim hlačama. Ovo se ljeto pogotovo, više nego ikada, ne nose skinny traperice. Biraju se širi modela hlača, i traperica i laganih ljetnih modela hlača. One skroz uske su ovog ljeta zaboravljene.

 

 

2.Zlatni nakit
Nosi se srebrni nakit i srebrni detalji, a zlato je „na odmoru“. Srebrni su detalji posvuda! Čak se nose i torbice i odjeća koji izgledaju kao da imaju srebrni premaz. Žuto zlato nikako ne prolazi ovog ljeta.

Ljetni komplet Modni trendovi za ljeto kojih ima u svakom dućanu i jeftini su: Ovih 5 svatko može nabaviti i nositi

3.Full kratke traper hlačice
One skroz kratke traper hlačice kakve su se nosile, sada se više ne nose. Cure radije biraju modele koji su mrvicu duži i iz kojih „ne ispada“ stražnjica. Uz traper kratke hlačice, nose se i različiti drugi modeli kratkih hlača koji su zapravo postali i omiljeniji.

 

 

4.Odijevanje bez ikakve estetike
Danas ima milijun različitih estetika i postalo je itekako popularno odijevati se u nekom stilu. Nositi obične trapke i majicu kratkih rukava nije više IN.

5.Platnene vrećica torbe
Platnena vrećica kao torba ovog ljeta nije nešto za čime će trendi cure posezati. Iako je ovo super opcija za nositi stvari kada ideš u dućan, nije nešto što će se nositi kada se ide na kavu ili u grad.

 

 

6.Odjeća s velikim logom brenda
Odjeća ili modni dodaci na kojima logo brenda bode oči nije više u modi. Okej je ako je mali i ne dolazi do izražaja, ali kada s majice „vrišti“ Gucci ili Tommy Hilfiger – nope.

Latte Macchiato šminka Novi trend u šminkanju zove se Latte Macchiato i izgleda super – htjet ćeš ga nositi i ti

7.Oversized sunčane naočale
Male i slatke sunčane su veliki hit. Oversized modeli se već ni prošle godine nisu baš nosili, a ove se godine pogotovo neće nositi. Manje sunčane izgledaju više stajliš!

 

 

Moda trendovi Staromodno Ljeto ljetni trendovi što se ne nosi otišlo iz mode ljeto 2023 tiktok

Još vijesti