Latte Macchiato šminka

Idealan ljetni trend za šminkanje! Izgleda odlično, baš ljeto, i najbitnije od svega – nije ga teško rekreirati. Da si i početniku šminkanju i nemaš puno proizvoda za šminkanje, za ovo imaš sve.

Ljubitelje kave bi već sam naziv ovog trenda u šminkanju mogao osvojiti. Latte Macchiato je ovog ljeta jedan od glavnih makeup trendova, a kada vidiš koliko dobro izgleda, bit će ti jasno i zašto sve cure rekreiraju upravo takve lookove. U postizanju ogromne popularnosti mu je pomoglo i to što je trenutno prirodnija šminka veliki hit u svijetu mode. Koristi se minimalno proizvoda i tonovi koji ne izgledaju prenapadno. U sve se to uklapa Latte Macchiato.

Ljetni look Trik za šminkanje vizažistice kraljevske obitelji: Evo kako da ti ruž na usnama izgleda dobro cijeli dan

U pitanju nije šminkanje samo jednog dijela lica, iako je naglasak na očima, ali ovaj trend obuhvaća cijelo lice, a po njemu, lica na kraju izgleda toplo, preplanulo i kao da se nisi previše potrudila, već izgleda jako prirodno. Prevladavaju smeđi tonovi i korištenje bronzera i smeđih nijansi sjenila na očima je obavezno.

 

 

Fokus su oči. Kombinacija svijetlih i tamnih smeđih tonova izgledat će dobro na svim bojama očiju i na različitim kapcima. Čak i ako imaš spuštene kapke, možeš si prilagoditi ovaj način šminkanja.

 

 

Uz smeđa sjenila, u unutarnji kut oka obavezno dodaj i malo zlatnog šljokičastog sjenila, a oči obrubi crnom olovkom. Možeš u sve ubaciti i smeđi olovku s kojom ćeš povući liniju kao da si stavila tuš.

 

 

Cijeli izgled završi tako da na jagodice dodaš malo zlatnog highlightera, a na usne smeđa-nude olovka i ruž ili sjajilo. Posebno će dobro izgledati na licu kada uhvatiš ljetni preplanuli ten.

Kakvu manikuru staviti preko ljeta: Donosimo ti 20 prijedloga za ljetne manikure Ljetne manikure Plaža Ljubavni sa srčekima +17 More kao inspiracija

latte macchiato šminkanje makeup Moda u trendu način šminkanja za ljeto bronzy preplanulo prirodno fokus na očima smeđi tonovi jednostavno za početnike ljetna šminka

Još vijesti