Zeleni ljetni outfit

Ako imaš par najbitnijih komada, lako ćeš od njih napraviti stotine odjevnih kombinacija koje će izgledati dobro i moderno. Ovo su neki komadi odjeće i nakita koji cure sa najviše stila obožavaju ovo ljeto.

Uvijek se govori da Francuskinje imaju dobar stil i da itekako prate i postavljaju modne trendove. Ako se pogledaju Street Style fotke i što najviše nose ovog ljeta, nekoliko komada odjeće dominira. I ono što je najbolje od svega je da sve te stvari možeš pronaći za malo novaca, a ako ćeš ih dobro kombinirati, izgledat ćeš kao da si ekstra fensi. Francuskinje nam tako ovog ljeta nagoviještaju da se posebno nosi ovih 6 stvari.

1.Retro modeli sunčanih naočala

 

 

Bilo kakvi retro modeli prolaze, sasvim svejedno jesu li to naočale s nekim ogromnim okvirima i staklima ili neke manje. Ovisi o tome koje bolje stoje na tvom licu. Bitno je samo da se radi o modelu koji izgleda kao da si ih pronašla u ladici gdje stoje već neko vrijeme.

2.Bijele traperice

 

 

Ili bijele cargo hlače. Sve je dobro dok su bijele. Bijele hlače i jesu baš ljetne, a posebno su ove godine IN oni modeli sa širim ili ravno rezanim nogavicama. Bijele traperice i na njima neki dobar remen – top!

Ljetni outfit I ljeti nosimo duge hlače - umjesto traperica su tu ova 3 modela u kojima ti neće biti vruće

3.Izrezi na majicama i haljinama iznad trbuha

 

 

Svi znamo da se ove godine nose majice i haljine s izrezima. Svi ih nose! Posebno su dobar izbor oni modeli s prorezima na dijelu iznad trbuha. Ako se pita Francuskinje, to je dobar način za pokazati malo kože, a i dalje izgledati elegantno.

4.Košulje s prugicama

 

 

U danima ili večerima kada je malo hladnije, trebat će ti i nešto lagano što možeš prebaciti preko sebe, a košulja s prugicama je super rješenje tog problema. Neće ti pokvariti outfit, ide gotovo uz sve, a i izgleda fensi. Samo neka bude u oversized izdanju, to je jedino pravilo.

Svilena slip haljina Ljetne odjevne kombinacije s Instagrama: Izgledaju skupo, a pronaći ćeš ih u Bershki ili H&M-u

5.Zelena boja

 

 

Ili cijeli outfit u zelenoj boji ili samo jedan detalj poput torbice ili cipela. Nemoj se bojati boja. Ljeto je pravo vrijeme za njih. Ako se već odlučiš ovo ljeto eksperimentirati s njima, kreni sa zelenom.

6.Leopard uzorak

 

 

Nekima drag, a nekima najgora stvar na svijetu. Leopard uzorak. Prošla su vremena kada je ovo izgledalo kao za starije gospođe, danas ga nose svi. Posebno na suknjama ili haljinama koje izgledaju kao da su od satena, slip haljine i slip suknje.

Moda Ljeto trendovi Francuskinje pristupačna moda što se nosi u trendu

Još vijesti