Ljetni komplet

Nije svaki trend nosiv, pogotovo za svaki dan. Isto tako, nekada su neki komadi u trendu, ali ih je zapravo teško pronaći u dućanima gdje inače kupujemo, a da izgledaju dobro. S ovima to nije slučaj. Njih ćeš lako pronaći, nisu skupi i rado ćeš ih nositi iz dana u dan.

Komadi koji su trenutno u svakom dućanu! Nisu svi modni trendovi dostupni na svakom koraku i u različitom cjenovnom rangu, ali ovi jesu. U koji god dućan da uđeš, pronaći ćeš različite opcije za svaki od njih. Ne mora ti sva odjeća u ormaru biti brendirana, a pogotovo oni komadi koji su u trendu. Njih želiš pronaći po što boljoj cijeni, jer pitanje je hoćeš li ih htjeti nositi i sljedeće ljeto kada više neće biti toliko u trendu kao što su sada. Postoji puno jeftinih opcija za ove komade i izgledaju odlično. Uz to, kada ih jednom dodaš u svoj ormar, ove ćeš odjevne predmete nositi cijelo ljeto non stop.

Ljetni outfit Haljine i majice bez naramenica: 5 načina kako se osigurati da ti svako malo ne klize dolje

1.Komplet
Kompleti su na svakom koraku i zapravo su jako dobra investicija. Imaš outfit za dane kada nemaš vremena puno razmišljati ili ti se ne da. Isto tako, kada ga razdvojiš, imaš dva zasebna kul komada koja možeš nositi s ostatkom ormara.

 

 

2.Majica bez naramenica
Ovog se ljeta nose i različite majice bez naramenica. To je još jedan komad koji ćeš pronaći vrlo lako i to u puno verzija, a tako je svejedno jesi li ga platila par eura ili nekoliko desetaka eura.

 

 

3.Hlače s uzorkom
Ovo ljeto cure nose različite verzije ljetnih laganijih hlača – ali s uzorcima. I bijele su dobra ideja, ali dućani vrve hlačama s prugicama, točkicama, kariranim uzorkom, cvjetićima… Dodat će malo boje u tvoje kombinacije.

 

 

4.Dugačka suknja
Traper suknja ili obična, sasvim svejedno! Duge suknje su veliki hit ovog ljeta i zaposjele su dućane. Možeš ih pronaći u milijun verzija i nositi iz dana u dan.

 

 

5.Majica na prugice
Ljetni klasik. Majica na prugice je onaj komad koji se nosi svako ljeto pa tako i ovo. Ide na sve!

 

 

Ljetni outfiti Odjevne kombinacije koje ovih dana nose influencerice na Instagramu, a koje ćeš htjeti nositi i ti

Moda ljetna moda outfit odjevni komadi posvuda za svaki dan jeftini ima u svakom dućanu svi nose ovog ljeta u trendu

Još vijesti