Sunčane naočale

Sunčane naočale su definitivno must have svakog ljeta, a neki ih furaju i hladnijim danima. To nije bitno, bitno da ima sunca i da su naočale u trendu!

Kod sunčanih naočala i nije toliko bitno jesu li u trendu ili ne. Kod njih je ipak najbitnije da stoje tvojem obliku lica. No, ako baš želiš biti u trendu ovog ljeta, onda provjeri koji se to modeli nose! Ima raznih – od onih koji su u boji pa sve do većih ili manjih okvira, kako piše Who What Wear. Ako želiš biti u trendu, sigurni smo da ćeš među ovih 5 pronaći jedne baš za sebe!

1.Stakla u boji

 

 

Stakla na sunčanim naočalama, koja su u boji, su sada veliki hit! I to se nose u raznim bojama, od smeđe, žute, crvene pa sve do narančaste. Ne možeš pogriješiti s nijednom od njih!

2.Sci-fi oblik

 

 

Iako mnogi preziru ovaj oblik okvira koji podsjeća na neki sci-fi film, on je sada u trendu, a i neke cure baš te naočale znaju dobro iznositi. Bez obzira na to jesmo li fanovi toga ili ne, nekima stoje baš odlično!

3.Oblik iz 2000-te

 

 

2000-te su se ponovo vratile i to u obliku sunčanih naočala. Sada trenda taj oblik koji zapravo niti nema okvira, a i izgledom su puno manje od svih ostalih.

4.Vintage oblik

 

 

Doslovno bilo kakav vintage okvir sunčanih naočala je sada u trendu! Nebitno jesu li veće ili manje, ako te ikako podsjećaju na vitnage stil, onda znaš da su moderne!

5.Bijeli okvir

 

 

Bijeli okvir je također postao jedan od nezaobilaznih trendova ovog ljeta. Osim što lijepo izgleda, jako je upečatljiv, a najbolje stoji onim curama koje dobe pravu ljetnu boju jer se onda još dodatno ističu!

Jeftine stvari za skuplji dojam Izgledaj luksuzno bez da potrošiš puno novaca: Ovih 10 stvari su jeftine, a izgledaju skupo

Bikini Model badića koji ovo ljeto na plažu nose cure koje žele izgledati zavodljivo

naočale sunčane naočale Ljeto okviri sunčanih naočala trend

Još vijesti