Jeftine stvari za skuplji dojam

Ne moraš uvijek imati skupe i luksuzne stvari da bi i stvorila takav dojam. Dovoljno je znati koje jeftinije stvari možeš kupiti, a da izgledaš luksuznije!

Nije svaka modna kombinacija izrazito skupa samo zato što ostavlja takav dojam. Osim, naravno, u slučajevima kada su u pitanju prave marke, ali ti možeš i uz pomoć nekih jeftinih komada ili modnih dodataka dobiti isti takav dojam od drugih za svoj outfit, kako piše Bustle. Sve što trebaš znati je da ovih 10 stvari će ti pomoći u tome, pa će od sada svaki tvoj outfit izgledati luksuznije i skuplje, a u pitanju su zapravo jeftine stvari.

1.Tweed suknja

 

 

Ne samo suknja, već i drugi odjevni komadi poput tweed sakoa! Izgledaju kao karirani, a napravljeni su od specifičnog materijala koji je čvrst i bez elastina.

2.Kožna jakna

 

 

Kožna jakna podigne svaku kombinaciju, pa tako i ovu gdje daje dojam luksuznosti, pogotovo ako je oversized.

3.Dolčevita

 

 

I ljeti se mogu nositi dolčevite, a da izgledaš skuplje, idealne su ove bez rukava – pristaju svakoj kombinaciji.

4.Uska haljina s naborima ili vezicama na bokovima

 

 

Ako su neke haljine danas u trendu, onda su to ove ekstremno uske s naborima ili s vezicama na bokovima. U njima ćeš definitivno izgledati luksuzno, pogotovo ako je u pitanju svilena!

5. Velika kopča za kosu

 

 

Iako zvuči glupo, trenutno su u trendu velike kopče kojima skupiš svu kosu. Daju neki casual izgled, a istovremeno izgledaju skupo, pogotovo ako su u pitanju one zlatne.

6.Niske bijele tenisice

 

 

Obuća koja odgovara na sve stilove, pa tako i na one luksuznije. Izgledaju odlično u svakom pogledu, a i podignu kombinaciju ako si se odlučila na kompletno crnu varijantu outfita.

7.Tanki remen

 

 

Tanki remen da naglasi struk, ali i da daje dojam luksuznosti, pogotovo u kombinaciji sa sakoima.

8.Svilena marama

 

 

Svilena marama se može nositi na 100 načina, ali i na koji god način se nosi, osvježi modnu kombinaciju – čak i kao ukras na glavi.

9.Velike sunčane naočale

 

 

Čim su veće – tim su bolje. Sunčane naočale daju dozu elegancije, pogotovo one s velikim okvirima tako da ćeš s njima izgledati luksuznije nego inače.

10.Mini torbica

 

 

U skladu s trendovima su i mini torbice. Dovoljno je da ti u nju stane svega mobitel, novčanik i ključ ako želiš da ti modna kombinacija izgleda skuplje.
 

jeftine stvari skuplji dojam luksuzniji dojam Moda Modni trendovi

Još vijesti