Galerija Kendall Jenner Kendall Jenner - 7 Kendall Jenner - 5 +4 Kendall Jenner - 4

Moda se cijelo vrijeme vrti u krug. Nešto što se nosilo prije puno godina se sada vraća u modu, a trendovi koji se sada prestaju nositi, sigurno će se jednog dana opet vratiti. Kendall sada pokušava vratiti jedan stari trend za proljeće i ljeto.

Uz dizajnere, slavne osobe i influenceri su ti koji mogu uzdignuti ili vratiti neki modni trend. Jer ako Kendall Jenner nosi nešto non stop, dobre su šanse da će hrpa cura htjeti nositi to isto. Samo zato jer je Kendall rekla da je to kul. Zvijezde imaju veliki utjecaj na modu, htjeli mi to ili ne. Sada ova članica Kardashian-Jenner obitelji pokušava vratiti u fokus jedan modni trend koji se nosio 2000-ih godina, ali je s vremenom izumro.

kendall jenner Kendall Jenner je nosila outfit koji će ovog proljeća svi kopirati [FOTO]

Prije 20 godina su ga obožavale cure, a non stop ga je nosila i Paris Hilton, koja je tada bila glavna faca. Radi se o sunčanim naočalama. I to ovom modelu.

 

 

Model koji kao da nema odvojena stakla nego se sve spaja u jedno staklo, izgleda pomalo kao stakleni štit za oči. Kendall je svojom novom Insta objavom u retro stilu, a ove naočale samo pojačavaju taj dojam. Cijeli look koji nosi izgleda kao da je od prije 20 godina. Čak je i Kim u posljednje vrijeme non stop zalijepljena za sličan model sunčanih naočala.

 

 

Na dobrom su putu da se vrate u modu i da ovo ljeto budu glavni model koji će se nositi. Nekako nismo sigurni da će cure biti oduševljene time jer izgledaju definitivno čudno i kao jedan od onih modela koji neće stajati većini.

kendall jenner Fanovi misle da je Kendall Jenner bila na plastičnoj operaciji

TikTokeri koji zarađuju najviše od svojih videa: Poznati časopis Forbes objavio listu najbogatijih Josh Richards Josh Richards Josh Richards +8 Bella Poarch

Kendall Jenner sunčane naočale Moda Ljeto trend

Još vijesti