Sunčane naočale

Dolazi vrijeme sunčanih naočala! Ukoliko želiš biti i s ovim detaljem u trendu, onda trebaš baciti oko na sljedećih 5 modela jer se upravo za njih prognozira da će se nositi najviše u nadolazećim mjesecima.

Sunčane naočale su i praktične, jer logično, zaštitit će te od sunca, ali su isto tako i modni dodatak koji ti može nekada upotpuniti look. Postaju onaj jedan dodatak koji u ljetnim mjesecima nosimo svaki dan. Zbog toga je bitno da odabereš one koje najbolje stoje na tvom licu, ali i koje se slažu uz tvoj stil. Uvijek postoji hrpetina opcija! Prošle su se godine masovno nosile sunčane s tankim i uskim staklima. Ove godine? Ne više toliko, barem ako se pita modne stručnjake. Kada se sva mišljenja zbroje i oduzmu, mogu se izdvojiti 5 modela sunčanih naočala koji će ove ljetne sezone biti glavni.

1.Sportski modeli

 

 

Oni modeli naočala koji izgledaju kao nešto što nose naši tate – e to ovog ljeta dolazi u modu. Neće biti možda svačiji prvi izbor, ali nagoviješta im se velika popularnost. S obzirom da su in i retro modeli tenisica, tko zna, možda za par mjeseci svi budu furali i ovakve naočale.

Proljetni outfit Proljetni modni trendovi koje će svi nositi ove godine: Ovih 9 su itekako nosivi

2.Sa staklima u boji

 

 

S ružičastim staklima, žutim staklima….kakvim god! Obično su stakla tamna, ali ove godine bi mogli po dućanima vidjeti i više ovakvih, zabavnijih, modela naočala.

3.Kao skijaške

 

 

Još jedan od onih trendova koje ćeš ili voljeti ili mrziti, nema sredine. Sunčan naočale koje su glomazne i izgledaju kao skijaške. Ukoliko voliš oversized sunčane naočale, onda bi i ove mogle biti po tvom.

4.Okruglasti (zaobljeni) cat eye

 

 

Izdužene naočale kao da stoje dobro većini, samo treba pronaći pravi model. Baš su za cure, a mogu izgledati i jako ženstveno. Umjesto klasičnih modela ove godine se nose u cat eye stilu, ali zaobljene, bez oštrih rubova.

Kristina Khoronzhuk Trend kratkih frizura popularniji je nego ikad: Jedna vrsta bob frizure je lepršava i idealna za proljeće

5.Sa zabavnim okvirima

 

 

Sunčane naočale koje će definitivno privući poglede. One s bilo kakvim zabavnim okvirima su još jedan od ovogodišnjih trendova. Možeš ovaj trend nositi na koji god način želiš i dati si oduška kod biranja novih sunčanih.

proljeće Ljeto sunčane naočale Modni trendovi u trendu kakve će se sunčane naočale nositi Moda

Još vijesti