Galerija Shoe Cleanique - 21 Shoe Cleanique - 29 Shoe Cleanique - 11 +24 Shoe Cleanique - 4

Mjesto gdje možeš kupiti tenisice kakve ćeš teško pronaći u drugim dućanima, ali i mjesto gdje možeš popraviti svoje stare tenisice i udahnuti im novi život. Sve to radi ovaj novi dućan u Zagrebu. Posjetili smo ga da vidimo iz prve ruke kako to sve izgleda.

Shoe Cleanique se otvorio ovog ponedjeljka u Zagrebu na adresi Gajeva 26. Bio je najavljen kao mjesto s totalno kul i limitiranim tenisicama. Do nekih je tenisica u Hrvatskoj prilično teško doći, a oni su tu da nam u tome pomognu i da svi imamo veće šanse nabaviti neke drugačije tenisice. Ukoliko ne želiš imati obuću kao i većina drugih, ovdje bi mogla pronaći unikatne modele. Na najavama je izgledalo kao top mjesto pa smo ga otišli posjetiti i vidjeti sve iz prve ruke, ali i popričati s vlasnikom Makom Gojnićem i saznati neke dodatne informacije. U nastavku saznaj ponešto više o dućanu i kako nas se dojmio, ali i kakva je ponuda.

 

 

Par osnovnih informacija o dućanu

Ovdje možeš kupiti tenisice, da, ali isto tako možeš donijeti i svoje stare, koje će ti onda oni vratiti u život, a isto je tako moguće i personlizirati tenisice. Imali su i prije ovakav sličan dućan, ali su tamo imali više izložbene modele i nije imao toliko dobru ponudu kakvu ima danas na ovoj novoj lokaciji. Ovdje sada možeš birati između stvarno hrpetine modela i to onih kakve drugdje u Hrvatskoj nema za kupiti. Po tome su jedinstveni. Zanimljivi će tako biti i onima koji vole nositi tenisice, ali i onima koji žele stvarati svoju kolekciju tenisica.

Shoe Cleanique - 14

O ponudi tenisica

Iako tenisice i obnavljaju, one koje prodaju u dućanu su sve nove novcate, nisu prije nošene. Količina određenog modela tenisica je limitirana pa neće možda uvijek imati tvoj broj. Što je neki model noviji, to su veće šanse da će imati i različite brojeve, ali ako su ti za oko zapele neke tenisice iz starijih kolekcija, drži fige da imaju upravo tvoj broj. Stalno će dobivati i nove modele, ovisno o tome koliko često brendovi nove budu izbacivali, ali Mak nam je ispričao da bi u prosjeku nove tenisice mogle stizati svakih dva do tri tjedna, ovisi o proizvođačima. Ukoliko želiš biti u toku s novim stvarima koje im dolaze, zaprati ih na Instagramu jer će tamo i objavljivati takve informacije.

U galeriji iznad možeš vidjeti dio ponude koji se trenutno nudi u ovom dućanu, a imaju i muške i ženske brojeve. Većinom su tu različiti Nike modeli u raznim bojama. Osim njih, ima dakako i drugih tenisica, poput New Balance. Jedan dio dućana je napravljen i kao mali izložbeni prostor s nekim limitiranim tenisicama, poput Nike modela koji su imali u suradnji s eBayom ili tenisica koje su nastale u suradnji s dječjom onkološkom bolnicom iz SAD-a. U svakom slučaju, ponuda je itekako dobra, što možeš vidjeti i na fotkama i svatko bi mogao pronaći nešto za sebe.

Shoe Cleanique - 26


Obnavljanje i personalizacija tenisica

Bilo kakve cipele, čizme, tenisice, torbe, novčanike, sve što je od kože, oni mogu obnoviti i vratiti proizvod u život – ili personlizirati. Tenisice koje želiš da ti obnove samo trebaš donijeti u njihov dućan u Gajevoj, a oni će ti odmah i reći kada će biti gotove, te ih isto tamo možeš pokupiti. Koliko ćeš čekati na njih ovisi o puno faktora, ali neki rok u kojem mogu biti gotove je desetak dana.

Cijene?

Nike tenisice nisu jeftine, a cijene im se kreću i ovdje od 220 eura pa nadalje. Tu nema nikakvog iznenađenja. Radi se o malo drugačijem dućanu, a s obzirom da se prodaju tenisice kakvih u Hrvatskoj nigdje drugdje nema, i to nemaju hrpu brojeva od istih, zapravo dobivaš prilično jedinstvene tenisice. I najvažnije, imaš opciju nabaviti sve te tenisice koje inače ne bi mogla tako lako kupiti, pogotovo ne uživo. Nema straha od fejkova jer na sve se pazi prilikom njihove nabave.

Shoe Cleanique - 23

Naši dojmovi

Shoe Cleanique je dućan koji nas je oduševio i u koji ćemo se sigurno vratiti. Iako je tek otvoren, već smo danas imali prilike vidjeti da interesa za ovakvim dućanom itekako ima jer je već pri samom otvaranju vrata unutra odjednom bilo itekako puno ljudi. U moru tenisica koje imaju, dobre su šanse da će ti neke zapeti za oko. Pogotovo ako si u potrazi za Jordanicama ili nekim Nike Dunk Low modelom, a imaju čak i popularan crno-bijeli model „Pandu“.

Shoe Cleanique Zagreb budi in uz teen dućan s tenisicama novi dućan Moda nike tenisice gdje kupiti

Još vijesti