Galerija Selfie u ogledalu Mango hlače - 1 Mango hlače - 2 +5 Mango hlače - 5

Mango ima trenutno u ponudi jedne hlače koje su postale popularne, a vjerojatno ni sami nisu očekivali da će postati toliko popularne. Potražnja za njima je u zadnje vrijeme drastično skočila.

Dolazi jesen i za mnoge cure to znači obnova ormara i dodavanje u njega nekih novih krpica. Trenutno kao da sve i dalje drži „old money“ estetika i „estetika tihog luksuza“ jer su dućani puni komada koji su točno to. Traperice ćemo ove jeseni zamijeniti za neke druge modele hlača. Posebno se i dalje nose hlače sa širokim nogavicama, a jedne takve su postale i glavni Mangov hit u posljednje vrijeme.

Haljina iz H&M-a Haljina iz H&M-a koja je zaludila svijet: Kažu da svima stoji super i izgleda preudobno

Mango je malo ozbiljniji i odjeća ovdje nekada bude previše poslovna, ali ima komada koji su toliko dobri da ih žele svi. Poput trenutno poslovnih hlača sa širokim nogavicama. U smeđoj su boji s bijelim prugicama, a na prvu se ne čine ništa posebno, ali upravo su to hlače koje su u posljednje vrijeme svima zapele za oko. Pogledati ih bolje možeš u galeriji iznad.

Mango hlače - 8

Trenutno je ovaj stil hlača itekako u trendu, a dobro je to i što iako su sada u trendu, ovo su zapravo hlače koje se mogu nositi uvijek. Čak i da ih prestaneš nositi za svaki dan, možeš ih na cipele na petu ili sandale nositi i na neka svečana događanja. Osim ovih u Mangu, slične verzije ovih hlača ima svaki popularan dućan s odjećom.

 

 

Od sveg izbora, ovo su ipak one koje želi najviše cura. U Mangu su trenutno dostupne još u samo jednoj veličini i to ti najbolje zapravo može reći koliki su hit. Sada znaš kakve će se hlače nositi ove jeseni!

Jesenski outfit Jakna iz Stradivariusa koju svi kupuju – jesen nije ni stigla, a ona skoro već rasprodana

mango hlače najprodavanije popularne svi žele jesenska moda Moda jesenska odjeća hit hlače

Još vijesti