Galerija Jesenski outfit Baloner iz Stradivariusa - 1 Baloner iz Stradivariusa - 2 +3 Baloner iz Stradivariusa - 3

Koliko je neki komad poželjan najbolje ti može govoriti činjenica da je već i prije dolaska sezone, taj komad rasprodan. To se sada dogodilo s jesenskom jaknom iz Stradivariusa!

Počeli smo sve više bacati oko na jesenske kolekcije, jer iako još je toplo i nosimo kratke rukave, uskoro će nam trebati jakne. U potrazi za laganom jesenskom jaknom, nabasali smo na jedan klasični model iz Stradivariusakoji je već gotovo rasprodan. U nekim je veličinama više uopće nema, a u drugima još imaju jaaako malo komada.

Hlače iz Bershke Hlače i traperice iz Bershke koje ćemo nositi ove jeseni: Top 15 modela koji su trendi i kul

Jesen nije ni stigla, a svi već kupuju ovu jaknu – eto toliko je poželjna. Nije nikakva luda jakna koja izgleda drugačije od svega, već se radi o klasičnom modelu balonera. Izgleda da će se ove jeseni itekako nositi baloneri!

 

 

S ovom jaknom nećeš pogriješiti ako ju pridodaš svom ormaru upravo zato jer se radi o klasičnom modelu koji će se nositi i ove sezone, i sljedeće i svake. Obično će većina nositi balonere u bež-bijeloj boji pa je ovaj drugačiji mrvicu po tome, ali je po svemu ostalom kao i svaki drugi baloner. Ipak, u gomili balonera koji se nude po dućanima ovih dana, upravo je ovaj bio taj koji je zapeo za oko i osvojio cure. Vrijeme je da ozbiljno krenemo s pripremom ormara za jesen, a jakna je jedan od glavnih komada za ovo godišnje doba. Pogledati ga malo bolje možeš na fotkama u galeriji iznad.

Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan Jesenski outfit H&M jesenski outfit - 1 H&M jesenski outfit - 2 +12 H&M jesenski outfit - 3

Stradivarius baloner jesenska jakna jakna sezone svi nose Modni trendovi jesenski trend

Još vijesti