Butterfly cut frizura

Kako se mijenjaju godišnja doba i trendovi u modnoj industriji, tako se mijenjaju i želje cura po pitanju frizure. Kakve su sada najveći hit? Neke su se frizure i boje za kosu pokazale kao zimski favoriti ove godine.

Nekada nam treba promjena u izgledu, a najjednostavniji način kako to napraviti je da promijeniš frizuru. S njom čak ako i zezneš, znaš da će kosa narasti i da možeš popraviti situaciju. Uz to, ovo je najbrža promjena koja može napraviti najveću razliku u tvom izgledu. Zimsko je vrijeme idealno za eksperimentiranje s kosom jer ju možeš sakriti pod kapom ako ne ispadne rezultat onako kako si željela. U ovim slučajevima vjerojatno ipak nećeš imati potrebu sakriti frizuru. Frizeri su za Purewow otkrili koje to frizure trenutno cure najviše traže kada im dođu u salon.

1.Dugačke šiške

 

 

Ako želiš šiške, ali se bojiš da ćeš požaliti, nije loše umjesto običnih napraviti neki tip dugačkih šiški. Neće ti toliko smetati kada krenu rasti i lakše ćeš ih maknuti s lica kada ti dosade. Ove će se zime posebno nositi dugačke šiške uz razdjeljak na stranu. „Curtain bagns“ polako odlaze u prošlost, a šiške na stranu ih zamjenjuju.

2.Pune šiške ravno odrezane

 

 

Kada ti frizerka radi obične kratke šiške, može ih napraviti na nekoliko različitih načina, a glavna je razlika da možeš imati ili guste ili tanke šiške. Kod gustih će ti cijeli prednji dio kose skratiti i šiške će ti izgledati punije, a kod tankih samo dio i izgledat će više lepršavo. Sada se nose pune guste šiške.

3.Bogata smeđa boja kose

 

 

Smeđe boje kose uvijek postanu popularnije na jesen. Iznimka nije ni ova godina. Nose se smeđe boje bez ikakvih svjetlijih pramenova jer naglasak je na smeđoj. Kao boja kestena! Ova će boja većini stajati dobro pa ne čudi da je popularna.

Svileni uvijač za savršene loknice Nemoj paliti kosu figarom i peglom: Otkrivamo ti tehniku za savršene lokne za kojom su cure poludjele

4.Tamno crvena kosa

 

 

Smeđokose cure koje žele malo promijeniti boju, ali nisu spremne na blajhanje ili drastične promjene, mogu pokušati s ovim trendom. Tamno crvena kosa postaje sve popularnija i popularnija.

5.“Leptir“ frizura

 

 

Ova je frizura počela trendati još u proljeće, a sada je već skoro zima, a ona je i dalje super popularna. Cure ju OBOŽAVAJU i ne prestaju tražiti u frizerskim salonima. Stoji dobro svima bez obzira na oblik lica i kakvu kosu imaju. Uz to, pomaže da ti kosa izgleda kao da ima više volumena. To je zapravo stepenasta kosa, a posebno su naglašeni pramenovi različitih duljina koji uokviruju lice.

Balayage Frizure i boje za kosu koje su najlakše za održavanje: Za ovih 8 nećeš morati ići često kod frizera

6.Francuska punđa

Za ovu frizuru niti ne moraš ići kod frizera, već ju možeš i sama složiti doma. Na ovom popisu, uz sve ideje kako se ošišati ili ofarbati, ima i ova jedna svečanija frizura, ali može se nositi i za svaki dan. Radi se o malo drugačijoj verziji punđe. Da ti ne objašnjavamo kako ju napraviti, najbolje da korak po korak pogledaš u tutorialu iznad.

7.Fen frizura u stilu 90-ih

 

 

Fen frizura kakva se nosila u 90-ima je još jedna od frizura koje su već neko vrijeme na vrhuncu popularnost, a izgleda da se to ni ne planira tako skoro promijeniti. To je frizura puna volumena i izgleda kao nešto što bi nosili modeli. TikTok je pun videa koji objašnjavaju kako ju napraviti ako još uvijek nisi uspjela dobro ju rekreirati.

Frizure popularne jesenski trendovi zimski trendovi Moda inspiracija za frizuru frizerke otkrivaju

Još vijesti