Balayage

Lako je zeznuti se i ošišati kosu ili ju obojati i odabrati neku frizuru koju treba redovito i kvalitetno održavati. Što znači da trebaš i redovito i često ići kod frizera. To nije za sve baš idealna situacija, zato su tu ove frizure.

Kada dođeš od frizera, kosa će ti izgledati divno i frizura biti savršena. Kroz neko vrijeme, kosa će ti izrasti, što je normalno i očekivano. Neke će frizure tada izgledati loše već nakon mjesec dana. Neke se boje brže ispiru ili zahtijevaju redovito blajhanje, a u nekim frizurama sve izgleda loše kada kosa i mrvicu poraste. Ako ti se to nikako ne sviđa i nisi tip osobe koji će često ići kod frizera, onda postoje neke frizure koje su idealne za tebe. Ove su tako lako za održavanje jer uvijek izgledaju dobro! Čak i kada ti kosa poraste, i dalje izgledaju super. Mjesecima ne moraš ići kod frizera! To su sljedeće frizure i boje.

1.Duga slojevito ošišana kosa
Jednostavno, a izgleda dobro. Ako imaš dugu kosu i želiš da takva i ostane, najbolja promjena koju možeš napraviti, a koja ne zahtjeva puno brige, je slojevito ošišana kosa. Kada slojevi i krenu rasti to neće poremetiti frizuru.

 

 

2.Kosa i šiške jednake duljine
Kada su ti kosa i šiške jednake duljine, nema što poći po zlu i ako se ne želiš šišati i godinu dana. Nisu slojevi za svakoga, a ovo je slična opcija prvoj, samo još jednostavnija. Možeš pustiti kosu da raste i uopće se ne zabrinjavati oko nje.

3.Bob frizura
Bob je popularan ove godine, a to će se svidjeti svima koji ne vole često biti u frizerskom salonu. S njim nema brige. Kada izraste, samo ćeš imati kosu do ramena ili ispod ramena, i svejedno će izgledati dobro. Čak nećeš morati niti raditi neke ekstra frizure ako imaš bob jer je frizura sam po sebi.

 

 

4.'Curtain' bangs
Normalne su šiške muka za održavanje jer ih treba šišati svakih par tjedana, ali ne i 'curtaing' šiške. Možeš ih mjesecima pustiti prije nego ih odlučiš skratiti – ili pustiti da nastave rasti. Neće ti smetati kada krenu rasti kao obične šiške.

Matilda Djerf Matilda Djerf i njena kosa su inspiracija curama: Kako napraviti frizuru da ti izgleda kao njena?

5.Balayage
Za one koji se ne vole redovito farbati, ali svejedno žele, idealan je i balayage. Idealan za one koji su lijeni sjediti kod frizera u stolici satima. Kada ti kosa bude rasla, on će svejedno izgledati i dalje dobro i neće se uopće primijetiti da ga imaš već mjesecima bez da si ga obnavljala.

 

 

6.Pramenovi malo svjetliji od tvoje prirodne kose
Kako napraviti najveću moguću promjenu na kosi, ali da ne moraš svakih mjesec dana kod frizera? Stavi pramenove koji su nekoliko nijansi svjetliji od tvoje boje kose. Kada ti kosa počne rasti, izrast neće dolaziti toliko do izražaja.

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

7.Tamna plavuša
Ako baš želiš promijeniti boju kose, jedna koja je za sve dobar izbor je tamna plavuša. Bilo da imaš tamnu ili svjetlu kosu, kada krene rasti, uklopit će se u boju i neće toliko odskakati i upadati u oči. Morat ćeš ju češće obavljati nego neke druge frizure s ove liste, ali opet ne toliko često kao neke druge. Jedino bi mogla imati problema ako imaš prirodno jako tamnu i crnu kosu.

 

 

8.Vrhovi u nekoj jarkoj boji
Tirkizna, ružičasta ili plava! Bilo koja boja može biti na vrhovima i izgledati super dugo dugo. Kao neka vrsta ombre frizure. Kako će ti kosa rasti i boja se ispirati, izgledat će i dalje dobro, sve dok se ne ispere. Ovo čak možeš i sama doma pofarbati bez odlaska frizeru kada ti se ispere. Ne možeš puno pogriješiti!

 

 

One frizure koje bi trebala izbjegavati ako ne želiš često biti kod frizera su definitivno šiške i farbanja koja uključuju posvjetljivanje kose.

Frizure Kosa održavanje minimalno održavanje frizer lagane za održavanje ne treba često kod frizera

Još vijesti