Svileni uvijač za savršene loknice

Sigurni smo da lokne i kovrče nikada neće izaći iz mode, a posebno su primamljivi djevojkama koje imaju prirodno ravnu kosu. Najjednostavnije i najbrže rješenje za dobivanje prekrasnih valova je pegla ili figaro.

No, takvi uređaji mogu dosezati temperature i iznad 200 stupnjeva pa zamislite što time radimo svojoj kosi, pogotovo ako za takvim metodama stiliziranja kose posežemo često.

Kako bi vaša kosa ostala zdrava i sjajna, predlažemo da iskušate tehniku „heatless curls“, odnosno tehniku kojom ćete dobiti prekrasne kovrče, bez korištenja svih onih uređaja kojima doslovce palite kosu.

SVILENI UVIJAČ ZA KOSU

Za postizanje savršenih lokni trebat će vam svileni ili satenski uvijač za kosu koji izgleda poput nekog crijeva punjenog pjenastom spužvom. U setu sa svilenim uvijačem dolaze i dvije svilene gumice za kosu te kopčica. Ovaj magični proizvod za postizanje savršene frizure možete naručiti jednostavnom pretragom po internetu, a vidjet ćete kako cijene variraju od 100 pa do 300 kuna maksimalno.

 

 

KAKAV JE POSTUPAK?

Svileni uvijač stavite preko glave pa s obje strane uvijate kosu u smjeru u kojem želite da vam lokne idu. Gumicama ukrotite krajeve kose za uvijač kako bi kosa ostala umotana i još fiksirate kopčicom kako se crijevo nebi micalo s glave. Najbolje bi bilo da taj postupak napravite navečer kako biste prespavali preko noći i kako bi se kosa dobro uvila, a ako ovaj postupak radite preko dana, računajte da će vam trebati barem sat ili dva – kako bi se na kosi vidio željeni efekt. Kada kosu odmotate, lagano je pročešljajte i upotrijebite zatim lak za kosu kako bi loknice čim dulje potrajale.

Cure su na društvenim mrežama doslovce poludjele za ovom tehnikom. Kao prvo, svila je materijal koji neće oštetiti niti polomiti kosu, a kao drugo, ovaj je postupak toliko jednostavan i ne zahtjeva nikakve posebne vještine, a konačni rezultati ispadnu savršeni.

 

@emma_august_ #silkribboncurler #silkribbon #silkcurls #silkcurlingrod #silkcurl #heatlesssilkcurlers #heatlesscurls #overnightcurls #overnightcurls #foxywave ♬ 3 minutes - StMooY7

 

lokne Kovrče savršena frizura savršena kosa svileni uvijač za kosu heatless curls

Još vijesti