Galerija Proljetna frizura Male kovrče u messy punđi Zalizani polurep +7 Barbie rep

S kosom možeš napraviti toliko toga da je šteta nositi ju raspušteno ili najobičniji rep – i tako svaki dan. Neke dane su i takve frizure baš ono što nam treba, ali ubaci i neku drugačiju. Dajemo ti 10 opcija.

Proljeće je vrijeme kada je sve tako veselo, lijepo, sunčano, šareno…uz ovo godišnje doba većina veže neke slatke i pozitivne stvari. Nekako nam sunce i toplina daju volju. Nadamo se da je i s tobom tako i da si procvjetala otkad nam se i vrijeme proljepšalo. Kada se osjećamo dobro, imat ćemo i više volje malo se urediti. Možeš napokon slagati neke malo drugačije odjevne kombinacije i pokušati napraviti neku drugačiju frizuru nego inače.

Liberty Na jednu frizuru dečki posebno padaju - može ju napraviti svaka cura bez obzira na duljinu kose

Tu mi uskačemo! Donosimo ti inspiraciju za 10 slatkih jednostavnih frizura koje možeš nositi za svaki dan. Imaju mašnice, pletenice i baš su girly. Tako su slatke da ćeš sigurno među njima pronaći svog favorita – i neće ti biti problem složiti ih, neke brže, a neke će ipak zahtijevati mrvicu više vremena, no ništa komplicirano. Sve ih pogledaj u galeriji iznad i kreni isprobavati.

Slojevita frizura Kako se ošišati ako imaš jako tanku kosu? 8 frizura koje će ti pomoći da izgleda bujnije

Frizure proljetne frizure slatke frizure ideje za frizuru inspiracija za frizuru frizura za svaki dan za dugu kosu za srednju kosu Moda

Još vijesti