Frizure za zimu

Kada osjećaš da ti treba promjena, najbrža će se dogoditi tako da promijeniš frizuru. Odmah ćeš se osjećati kao nova ti i to ti može pomoći da se osjećaš bolje i samopouzdanije. Pitanje je samo koju frizuru odabrati.

U potrazi za idejama za frizuru, odlutali smo u smjeru trendova u svijetu kose koji se nose sada i koji se najavljuju kao trendovi za ovu zimu. Kada si totalno bez ideje i ne znaš što napraviti s kosom, ali znaš da nešto želiš napraviti, onda ti trendovi mogu pomoći. Dat će ti ideje i inspirirati te! Bilo da želiš promijeniti boju kose, skratiti malo kosu ili napraviti neku veću, drastičnu, promjenu, među ovih ćeš 9 trendova i ti pronaći nešto za sebe. Koju ćeš frizuru ti nositi svojoj frizerki kao ideju? Baci oko u nastavak i vidi neke od opcija.

Frizure Koja frizura najbolje paše uz koji stil majice? Evo uz koju najbolje ide punđa, a uz koje visoki rep

1.Bob do brade
Nije nikakvo iznenađenje da je bob frizura na ovom popisu. Već je neko vrijeme super popularan, a nosi se u raznim duljinama. Jedan ipak koji je možda najpopularniji je onaj do brade. Posebno će dobro izgledati ako se na njega napravi fen frizura.

 

 

2.Crvena kosa
Za cure koje se žele farbati nema većeg hita od crvene kose. Ne mora biti vatreno crvena, već je super ideja ova koju je profurala Dua Lipa. Nema potrebe blajhati se, samo stavi crvenu preko svoje kose, čak i ako ti je prirodno tamnija, dobit ćeš super rezultat.

 

 

3.Crna kosa
Crna kosa je još jedna boja koju možeš isprobati. Ako si dovoljno hrabra! Svakako dobro razmisli prije ove odluke, ali crna kosa može izgledati itekako moćno.

 

 

4.Stepenasta duga kosa
Za cure koje imaju dugu kosu i žele promjenu, ali ne žele dirati previše dužinu, mogu napraviti stepenastu frizuru. To će tvojoj kosi dati volumena, što je uvijek plus.

 

 

5.Dulje šiške
Možeš napraviti i šiške! Zašto ne? Kada nisu skroz kratke, bit će ti ih i lakše stilizirati i neće ti toliko raditi probleme kada krenu rasti. Napravi dulje šiške i nosi ih stilizirane sa strane. Odmah ćeš si izgledati kao nova osoba.

 

 

6.„Shag“ frizura
Shag frizura može izgledati jako lijepo i na ravnoj i na kovrčavoj kosi. Radi se o frizuri s puno slojeva različite duljine. Obično je najkraći sloj dosta kratak, puno kraći nego kada se radi samo postepena frizura. U ovom slučaju kosa ima puno više slojeva.

 

 

7.Čokoladno smeđa kosa
Idealna nijansa za jesen i zimu! Topla čokoladno smeđa kosa može biti još jedna ideja kako ove sezone ofarbati kosu, a da nije nešto „ludo“.

 

 

8.Ravno ošišana duga kosa
Ukoliko imaš stepenastu kosu, ali ti je najgornji sloj prilično dugačak, možeš i cijelu kosu ošišati na njegovu dužinu, da bude ravna i duga. Iako ovo je jako jednostavna frizura, sada se nosi.

 

 

9.Valovi tj. blagi minival
Postoji toliko načina kako napraviti valove u kosi, a ako ti se ne da non stop to raditi, možeš staviti i prirodan minival. Da valovi ne budu prejaki. Umjesto da smanjiš dužinu kose, promijeni joj strukturu.

 

 

Frizure Frizure za lijene cure: 8 frizura koje ćeš lako složiti i neće ti uzeti puno vremena

Frizure promijeniti frizuru kakvu frizuru odabrati u trendu Moda frizure koje se nose kako se ošišati boje kose za zimu zimski trendovi u svijetu kose

Još vijesti