Maskara

Ono kad te dečko iznevjeri, ali maskara ne. Jedna je cura snimila video u kojem je pokazala da joj je maskara ostala netaknuta na trepavicama iako se taj dan posvađala s dečkom i dobro isplakala.

Maskara koja će ostati netaknuta na trepavicama nakon što se pošteno isplačeš je maskara koja nam treba u životu. Za takvu znaš da se neće skinuti niti razmuljati ni u izlasku ni ako ju nosiš cijeli dan, kao ni tijekom ljeta kada se znojimo više nego inače - ma nikada. Jedna je cura na jako neobičan način dala svoju super mega pozitivnu recenziju za jednu novu maskaru. Ni plaćeni influenceri joj nisu dali tako dobru reklamu kao ova djevojka.

Essence maskare Koja je razlika između Essence „I Love Extreme“ maskara: Svaka je boja drugačija i ima drugu funkciju

Iako nije puno rekla, sve što je rekla i pokazala je dovoljno da nas natjera da si odemo po tu maskaru. Kako je rekla u videu, posvađala se sa svojim dečkom, plakala je dobrih sat vremena i pokazala hrpu iskorištenih papirnatih maramica, a onda je pokazala i maskaru koja joj je na trepavicama kao da se ništa nije dogodilo.

 

@beiyingzihuu Sunday fun day 🤦🏻‍♀️ #fyp #makeup #mascara #waterproofmascara #asianmakeup #asiantiktok #relationship ♬ The Hills x The Color Violet x Creepin - darkvidez

 

Sigurno je tu puno pomoglo i to što je nosila vodootpornu maskaru. Ali sada barem svi znamo da je ova maskara stvarno vodootporna. L'Oreal Telescopic maskara je ta koja je glavna zvijezda ovog videa. Jedna se cura javila u komentarima i rekla da je ona bila na plaži, u vodi, i da su joj trepavice ostale i dalje uvinute i maskara na njima.

Stavljanje maskare U šminkanju je popularan „maskara koktel“ – što to je i zašto bi trebala isprobati?

O ovoj se maskari u posljednje vrijeme jako puno priča, ali kada kažu influenceri da je dobra, onda malo sumnjamo, jer ipak im je plaćeno da ju promoviraju, ali kada netko tko nije influencer pokaže koliko je dobra, onda smo nekako sigurniji da je to stvarno istina. Ovo je bila jedna prilično neobična, ali zapravo jako dobra recenzija maskare.

maskara recenzija l'oreal maskara telescopic maskara neobična recenzija preporuka vodootporna maskara

Još vijesti