Stavljanje maskare

Gotovo svaki webshop danas ima mogućnost da ocijeniš proizvod i ostaviš recenziju. Ako nema, to nam je odmah sumnjivo, jer pomislit ćemo da su neki prevaranti ili da im proizvodi nisu toliko dobri kako ih predstavljaju.

Ne znamo za tebe, ali mi ćemo uvijek ići pročitati recenzije prije nego nešto kupimo, jer čak i kada se radi o maskari ili puderu, cijene nekih ovih proizvoda ipak budu malo više, i ne želimo se zeznuti. Jedna je korisnica Twitter tako gledala što cure imaju za reći o maskari Lash Slick brenda Glossier – kada je naletjela na jednu recenziju koja joj sada kako kaže, živi u glavi i ne misli tako skoro otići. Na stranicama Glossiera je slučajno naišla na komentar koji je morala spremiti i podijeliti s drugima, jer se ovako nešto definitivno ne viđa svaki dan. Cura joj je dala 5/5 zvjezdica i napisala: 'Upravo sam imala prometnu nesreću i puno plakala, ali ova se maskara nije razmuljala', dio je njene recenzije koji je nasmijao mnoge. Napisala je i da je izgledala čak poprilično dobro nakon plakanja i da preporučuje maskaru.

Iako je sve na početku krenulo u tragičnom smjeru, ispala je simpatična recenzija koja je zapravo i jako korisna. Jer ako je maskara preživjela to sve i izgledala dobro, vrijedi ju isprobati. Ovo čak nije niti jedina neobična recenzija te maskare, druga je cura napisala da je izdržala jako emotivni posjet terapeutu, bez da se uopće pomaknula s trepavica. Radi se o sljedećoj maskari.

A nažalost, u Hrvatskoj se ovaj brend još uvijek ne prodaje, no zato je tu Amazon i drugi strani webshopovi ako ju stvarno želiš isprobati.

Pogledajte još:

Jedini dobar glumac u filmu je bio konj: Recenzije i kritike za novu romantičnu komediju su brutalne

Jeftini drogerijski proizvod za prištiće koji stvarno nešto radi: Isprobali smo ga i donosimo vam recenziju [FOTO]

Najbolji crveni ruž na tržištu? Ovaj ima hrpu pozitivnih recenzija i cijena mu nije ludo visoka

recenzija tragi-komično maskara glossier zabavno