Stavljanje maskare

Već neko vrijeme se koristi tehnika u šminkanju nazvala maskara koktel. U moru trendova koji se pojavljuju, a koje nije pametno pratiti i isprobavati, od ovog bi mogla imati koristi pri sljedećem šminkanju.

Svi želimo da nam trepavice izgledaju najsavršenije ikada i u potrazi smo za maskarama uz koje ćemo to i imati. Svaka maskara ima drugačiju funkciju – neka produljuju, druga će ti dodatno uvinuti trepavice, a treća dati volumena. Kakvu ćeš uzeti ovisi o tome kakve trepavice želiš i što po tebi tvojim trepavicama nedostaje. Oči nam odmah izgledaju drugačije kada stavimo maskaru, a uz maskara koktel bit će još više u fokusu.

Slika nije pronađena Greške koje cure rade kada stavljaju maskaru – izbjegni ih i trepavice će ti izgledati bolje nego ikad

Trepavice će ti uz ovaj način šminkanja izgledati božanstveno. Samo trebaš pronaći svoj koktel! O čemu se radi? Postalo je popularno pri šminkanju stavljati dvije različite maskare. Primjerice jednu koja ima funkciju da produlji trepavice, a drugu koja ima funkciju dati im gustoću. Obje se tako maskare stavljaju na trepavice, a rezultat će biti da ti trepavice dobiju obje prednosti od te dvije maskare.

 

@rashnakutwaroo LENGTH ✅ VOLUME ✅ This Mascara Combo by @lorealparis is a MUST HAVE! I’m completely in love with this Mascara Mixology‼️ #telescopicmascara #lashparadisemascara #mascarahack #musttry #makeuphacks #mascaramixology ♬ original sound - RASHNA

 

I tako je ta tehnika dobila naziv koktel maskara jer se miješaju dvije različite maskare. Koje dvije? Ovisi o tebi! Cure na društvenim mrežama dijele svoje kombinacije i neke su stvarno odlične. Neće svaka maskara ići dobro uz svaku, zato treba gledati koja je funkcija koje maskare i što radi trepavicama. Nema smisla staviti dvije maskare koje su za gustoću jer to će biti kao da si stavila dva sloja iste maskare.

 

@katiehub.org @essence cosmetics , you amaze me😍 #fyp #mascara ♬ original sound - katie

 

Neki ovo rade već neko vrijeme, a neki su tek sada čuli za to. Jedina je mana da ćeš morati kupiti dvije maskare umjesto jedne. Najpoznatija po ovom je postala Alix Earle koja je mnogima bacila bubicu u uho kada je pokazala svoje trepavice i otkrila da je to dobila zbog korištenja dvije maskare zajedno.

 

@alixearle TW: scary eyeball #lashroutine ♬ original sound - alix earle

 

Neke su cure već dale prijedloge maskara koje se super nadopunjavaju, ali svatko može napraviti svoj koktel po tome kakve trepavice želi. Opcija ima hrpetina!

Essence maskare Koja je razlika između Essence „I Love Extreme“ maskara: Svaka je boja drugačija i ima drugu funkciju

maskara stavljanje maskare maskara koktel što je to kombinacije maskara najbolje kombinacije maskara za savršene trepavice tehnika šminkanja

Još vijesti