Slika nije pronađena

Ako ste uspjele izbjeći silne recenzije i pozitivne komentare koji prate ovaj Evelin SOS Lash Booster, to je uistinu pravo čudo.

U nedavnom mini istraživanju otkrile ste nam da je vaš top proizvod, onaj bez kojeg definitivno ne možete živjeti, upravo maskara! Koji proizvodi su zauzeli drugo i treće mjesto, možeš otkriti u članku Bez kojeg komada šminke jednostavno *ne možeš živjeti*? - pitali smo čitateljice i evo što su nam rekle. Potaknuta tim rezultatom odlučila sam isprobati Eveline SOS Lash Booster kako bih otkrila je li on doista toliko čudotvoran kako pričaju i kako bih s vama podijelila svoje iskrene dojmove. Naime, Eveline Cosmetics SOS Lash Booster trebao bi istaknuti vaš pogled i naglasiti ljepotu vaših očiju. Trebao bi osigurati veću gustoću trebavica, jačati i nahraniti vaše trepavice. Uz to bi trebao spriječiti ispadanje trepavica i ubrzati njihov rast.


Sretna sam što mogu reći da je ovaj serum uspješno ispunio sve te zadatke, barem za mene. Koristim ga već nekoliko tjedana i još mi se nije dogodio niti jedan 'bad lash day' i definitivno sam oduševljena time! Serum možete naći u drogerijama u kartonskom pakiranju:


Način upotrebe:

Nanesite uzduž linije gornjih i donjih trepavica. Izbjegavajte izravan kontakt s očima - u ovo sam se sama uvjerila da je jako važno, pazite na svoje oči jer nije ni malo ugodno ako se uspijete piknuti u oko s ovom četkicom. Nakon što nanesem serum na trepavice, preko njega nanesem svoju maskaru. Trenutno je to Max Factor 2000 Calorie Curl Addict. Nju nanesem u skroz tankom sloju, samo zato da trepavice dobiju boju jer je Eveline SOS Lash Booster bijele boje.

Ovako su izgledale moje trepavice bez ičega, prije nanošenja Evelinovog Boostera i maskare:


A ovako su izgledale nakon što sam nanijela Eveline SOS Lash Booster i tanki sloj maskare:


Moram priznati da mi napravi veliku razliku! Trepavice su zaista duže, lijepo razdvojene, uvijene i, što je najvažnije, izgledaju tako cijeli dan. Ne padnu ni nakon nekog vremena i maskara mi se ne počne nakupljati na čudnim mjestima, trusiti niti grudati tijekom dana. Evo fotki za usporedbu prije i poslije nanošenja Eveline SOS Lash Boostera i maskare:
Moram se složiti s apsolutno svakom pozitivnom recenzijom ovog proizvoda! Zaista napravi dobar posao, a k tome nije niti skupocjen. Sad vam trebavice mogu zablistati jer je Evelinov Booster savršena podloga svakoj maskari!

Jeste li ga vi već možda isprobale? Recite nam u komentarima koji su vaši dojmovi!

Foto: Martina Trbuščić/ Canva

M.S.K.

Pogledajte još:

Budi korak ispred svih! Ovih pet trendova šminkanja bit će TOP u 2020. godini

Bez kojeg komada šminke jednostavno *ne možeš živjeti*? - pitali smo čitateljice i evo što su nam rekle

Kada ne koristi svoje proizvode, ove koristi: Kylie otkrila fanovima koji puder smatra *savršenim*

Moda lash booster ljepota foto poslije recenzija maskara prije make up serum Eveline

Još vijesti