Zimski outfit

Idealna su baza outfita i na njih možeš dodati sve i svašta kako ih nadogradila u onom smjeru tj. stilu u kojem želiš. Izvuci svoje traperice iz ormara i nosi ih sa sljedećih 9 stvari da bi izgledala stajliš ove zime.

U većini dana ćeš sigurno posegnuti upravo za trapericama. Idu uz sve, a lako mogu biti i dio casual kombinacije, ali i one sređenije. Bez njih ne možemo! Ako su traperice često osnova i tvojih odjevnih kombinacija, onda si se vjerojatno nekad srela i s problemom da su ti dosadile i da ti se čini da ti outfiti s njima uvijek izgledaju isto i da nisu onoliko stajliš koliko bi htjela da budu. S obzirom da pašu uz sve, opcija kako ih nositi ima milijun! Možeš iskoristiti hrpu trendova iz svijeta mode i spojiti ih u svoje svakodnevne kombinacije s trapericama. Inspiriraj se s nekom od ovih 9 ideja. Kako to sve nositi traperice ove zime?

1.Sa crvenom majicom

 

 

Crvena je hit boja sezone i možeš ju iskoristiti da svom outfitu dodaš malo boje. Usput ćeš odmah izgledati i modernije.

2.Mokasinke zimi

 

 

Obično zimi nosimo čizme ili gležnjače, ali da malo promijeniš stvari, uzmi mokasnike. Pogotovo će dobro izgledati oni glomazni modeli s trapericama i puloverom. Dodatan je plus da ćeš izgledati sređenije u tren oka, samo dodajući pravu obuću.

3.S vesticom na gumbiće u „old money“ stilu

 

 

Kako izgledati elegantno bez da to bude too much? Ovako! Kardigani s lijepim gumbićima mogu izgledati dobro na traperice i tenisice. Imat ćeš totalno drugačiji vibe nego inače.

Outfit sa širokim trapericama Nose se traperice širokih nogavica – a zbog ove 4 greške ti ne stoje dobro kao curama s Instagrama

4.Bunda i šilterica

 

 

Bunde su još jedan komad za kojim su ove zime svi poludjeli, a ako i ti imaš jednu, onda bi bilo šteta da samo stoji doma! Iako bunda izgleda malo previše elegantno i sređeno za svaki dan, dodaj na glavu šiltericu da dobiješ ravnotežu.

5.Dolčevita i vesta za ekstra toplinu

 

 

Slojevito odijevanje je IN. Kada je jako hladno, a tražiš neki drugačiji look, evo ideje. Dolčevita i vestica ili pulover preko. I imaš novi komad odjeće! Mogu ti biti u istim bojama ili različitima koje izgledaju dobro zajedno.

6.Dugački kaput i vesta PREKO njega

 

 

Kada imaš dogovoreno druženje koje će biti vani, a želiš dodati nešto ekstra svom običnom outfitu, prebaci preko kaputa vesticu. Čudno, ali stajliš.

7.Stavi remen

 

 

Za cure koje inače ne nose remene, ovo može biti idealna mala promjena. Čak i da su ti hlače dobre i ne treba ti remen jer ne spadaju, svejedno ga dodaj kao ukras.

Zimski outfit Ideje što nositi sljedeći tjedan: 5 odjevnih kombinacija koje svatko može rekreirati

8.Victoria Beckham stil

 

 

Krajem prošle godine su mnoge cure kopirale Victoriu Beckham i nosile traperice ravnog kroja s tankim remenom i košuljom uguranom u hlače. Izgleda super!

9.Nek se vide čarape

 

 

Traperice koje nisu skroz do poda, već su nogavice nešto kraće mogu biti super komad za zimu i prilika da pokažeš svoje kul čarape. Ostatak outfita neka bude skroz casual, a čarapice su glavne.

Traperice zimski outfiti za svaki dan s čim nositi traperice modna inspiracija izgledati sređeno u trendu

Još vijesti