Manikure

Stavljanje manikura i uljepšavanje noktiju je trend koji izgleda neće tako skoro otići u zaborav. Napraviti neke lijepe umjetne nokte ili samo staviti trajnu manikuru može pomoći da su ti nokti dulje lijepi i uredni bez da moraš previše brinuti o njima.

Krenuli smo u godinu s „mob wife“ estetikom koja podrazumijeva crne nokte ili u tamnijim bordo nijansama. No, to nije jedini trend u svijetu manikura koji ćemo nositi u 2024. godini. Najavljeno je još nekoliko trendova, a svi su prilično različiti jedan naspram drugog tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe. Ako si u potrazi za sljedećom idejom za manikuru, a ne želiš neku u Valentinovo stilu, onda možeš biti prava trendseterica i među prvima isfurati neki od ovih trendova.

Manikure za Valentinovo s kojima će ti nokti izgledati preslatko: 15 ideja koje ćeš sve htjeti na noktima Manikure za Valentinovo Naglasak na dva nokta Sa 3D detaljem +12 Girly

1.Minimalistički Old Money nokti

 

 

Neutralne nijanse, obična francuska manikura, svjetlo ružičasti tonovi, bez ikakvih drugih dodataka su samo neke od ideja koje se savršeno uklapaju u ovu estetiku.

2.Kraći nokti

 

 

Jedan od trendova koji je već lagano krenuo prošle godine, a nastavlja se i ove je trend kraćih noktiju. Možemo vidjeti i sve više slavnih cura kako kada idu na crveni tepih na velike svečanosti i dodjele nagrada nose upravo kratke prirodne nokte.

3.Mašnica kao motiv

 

 

Mašnice nećemo nositi samo u kosi, već i na noktima. Možeš staviti 3D mašnicu, ali ako ti to smeta, možeš tražiti svoju noktaricu da ti i nacrta mašnice. Slatko i girly.

4.Prozirni lak

 

 

Nekada treba pustiti nokte i da se malo odmore. Ove se godine nose i prozirni lakovi koji će noktima samo dati sjaj.

5.Over the top nokti s 3D detaljima

 

 

Iako se nosi minimalizam, nose se i totalno over the top nokti. Dugački, u jarkim bojama, s detaljima, čak i 3D naljepnicama. Ako želiš ekstra, onda idi do kraja.

Klasične manikure Klasične manikure koje su tu već dugo i neće izaći iz mode: S ovih 8 nikad nećeš pogriješiti

6.Oblik badema

 

 

Od svih oblika, najpopularniji će ove godine biti oblik badema. Ovakvi nokti mogu biti u različitim dužinama i s različitim dizajnima i izgledat će lijepo. Neće ti smetati i idealni su za svaki dan.

7.Krom nokti

 

 

Krom premaz na noktima nastavlja biti jednako popularan. Ovo je dobra ideja kada želiš napraviti nešto ekstra na noktima, ali ne želiš imati crteže.

8.Tu i tamo koji cirkon na noktima

 

 

Cirkoni na noktima mogu izgledati slatko, a ove se godine nose u minimalističkom obliku. Po jedan biser na svaki nokat ili samo na jednom noktu, oboje je dobra ideja.

manikura nokti ideje za manikuru manikure 2024. u trendu kakve se manikure nose kakve nokte staviti inspiracija za manikuru

Još vijesti