tenisice

Nema šanse da ćeš uništiti tenisice s ovom metodom, to se ne moraš bojati. A možeš učiniti da izgledaju kao nove. Pod uvjetom da nisu toliko već uništene i rashodane da im nema pomoći.

Ako potrošimo puno previše novaca na tenisice, što svi radimo, želimo ih očuvati što je dulje moguće. Nešto od čega ih baš nitko ne može spasiti su nabori koji nastanu od hodanja. To ćeš jedino izbjeći tako da ih ne nosiš, ali koja im je onda svrha? Oni se pojave već i nakon tjedan dana i tenisice ti odmah izgledaju lošije. Ako i tebe to smeta, onda imamo jedan hack koji moraš znati. Pisali smo već o jednom načinu kako se riješiti tih dosadnih nabora, ali taj je uključivao peglu, što zvuči malo riskantno i kao da može uništiti tenisice ako ne napravimo sve kako treba. Zato za one koji ne žele riskirati, imamo jednu sigurniju metodu. Za nju ti samo treba neka obična krpica i mali ručnik.

@tanyahomeinspo This hack actually works? #lifehacktok #lifehackvideo #airforceclean #airforceones #tanyahomeinspo original sound - Myke_Livinlegend

Jedna je TikTokerica podijelila da ona tako miče nabore sa svojih Air Forsica, ali radit će isto na bilo kojim drugim kožnim tenisicama. Sve što je napravila je da je u tenisicu ugurala običnu neku krpicu, tako da prednji dio, gdje se i stvaraju najviše nabori, bude nategnut i čvrst. I zatim ih je prekrila s ručnikom koji je namočila u toplu vodu i tako ostavila 5 minuta. I to bi trebalo pomoći da tenisice izgledaju kao nove. Metoda se čini sigurna pa nema straha da ćeš uništiti tenisice.

Video je postao viralan, a kako i ne bi, ovo je problem s kojim se svi mučimo. Čini nam se da njene tenisice nisu imale gotovo ništa vidljivih nabora pa je pitanje hoće li ova metoda djelovati na onima koje su malo više iznošene, ali vrijedi probati. Ako i malo pomogne, zadovoljni smo.

Pogledajte još:

Nova maskara koja se tek pojavila postala viralni hit – cure kažu da nije normalno što radi trepavicama

Kako nositi štikle, a da ne umireš od boli? Postoje trikovi zbog kojih će ti biti udobnije

Cipele u kojima će ti noge izgledati dulje – ima 6 modela koji će napraviti taj trik

tenisice nabori na tenisicama izgledaju kao nove obnova tenisica

Još vijesti