TikTokerica Lea se fotografira

Dogodit će se situacija da ćeš se htjeti negdje pofotkati, a neće biti nikoga tko može okinuti fotku. Jedna je opcija selfie, ali se onda nećeš vidjeti cijela i odmaknuti se od mobitela koliko želiš.

Naši mobiteli imaju toliko opcija da većina nas ni ne zna za i polovicu njih. Kada bi uzela vremena i krenula kopati po mobitelu, tko zna što bi sve pronašla. S obzirom da sigurno i ti koristiš mobitel kao uređaj s kojim se fotkaš, nije loše poznavati sve opcije koje nudi tvoja kamera. Ovo je jedna od opcija koja je super trik, a za koju neki i dalje ne znaju.

Punjenje mobitela Trikovi koji će pomoći da ti se baterija na mobu brže napuni

Bit će situacija kada ćeš se htjeti pofotkati negdje i poželjeti da imaš kraj sebe nekoga tko će te pofotkati, ali sama si. Umjesto da pofotkaš selfie, možeš mobitel negdje nasloniti, odmaknuti se od njega i pozirati kako god želiš. Kako će onda on znati kada okinuti fotku? To će mu reći tvoja glasovna naredba. Može se u postavkama napraviti da on okine fotku kada ti kažeš neku riječ – koju god želiš.

 

@leyabruna

Handsfree photo/video iPhone hack 🌸 Ig: leyabruna

♬ original sound - Lea • CEO @ Dobar Đir

 

Djevojka koja je snimala ovaj video rekla je da je to trik za iPhone, ali ovu opciju imaju i Android mobiteli. Nije ništa novo, ali ima dosta ljudi koji za ovo nisu čuli – što bi bila šteta jer je opcija stvarno fora. Ona je korak po korak pokazala gdje se ta opcija nalazi u njenom mobitelu, a ako imaš Android možda ti neće biti na istom identičnom mjestu kao njoj, ali trebalo bi biti negdje u glasovnim postavkama.

 

 

Neki kažu da im ovo ne funkcionira – moguće je da nećeš imati tu opciju ako imaš starije modele mobitela ili možda nisi neki korak napravila pravilno. Trebalo bi funkcionirati ako ti mobitel ima opciju dodavanja glasovnih naredbi. Ako ti je mobitel na hrvatskom, onda tražiš u "Postavkama" kategoriju "Pristupačnost" i unutar nje "Upravljanje glasom".

Na mobitelu KVIZ: Provodiš li previše vremena na mobitelu?

mobitel trik hack fotkanje kamera na mobitelu opcija fotkanje bez da držiš mobitel fotkanje bez ruku s mobitelom

Još vijesti