Tenisice

Kako oprati bijele tenisice da izgledaju kao nove? Svatko ima neke svoje savjete i trikove, a mi ti sada donosimo jedan koji se širi TikTokom, a koji je malo više neobičan. Ipak, funkcionira, a to je bitno!

Najčešći način pranja tenisica koji većina koristi je da ih ubacimo u vešmašinu. Nije ni to loš način, ali riskiraš i da ti se možda unište i nekada se tako ni ne očiste toliko dobro koliko bismo htjeli. Pronašli smo jedan brzi i efikasan način kako oprati tenisice i učiniti ih opet čisto bijelima. Cura je na TikToku isprobala trik koji je vidjela i iznenadila se kada je stvarno dao dobre rezultate. Oprala je tenisice u praonici za automobile. Kada ideš s roditeljima oprati auto, samo usput trebaš uzeti i svoje zamazane tenisice. Ovo je način koji je super brz i jednostavan. Čak jednostavniji i od pranja u vešmašini.

 

@nika.elez ok u soku sam! Jeste spremni probat ovo? #lifehack #whiteshoes #autopraona #washingshoes ♬ original sound - IDJVideos

 

Djevojka koja je ovo isprobala je napisala da ih je oprala za manje od jedne minute, a na kraju je pokazala i kako izgledaju – čisto i blistavo. Ne može ni lakše ni brže! Ako i nemaš auto, nema veze! Pokupi sve tenisice koje su ti za pranje ili se dogovori s frendicom i zajedno odite oprati sve tenisice. Nećete puno platiti, zabavit ćete se i imati čiste tenisice.

Tenisice Kako očistiti stare bijele tenisice da izgledaju kao nove – jedna cura ima metodu koja radi savršeno

tenisice pranje tenisica bijele tenisice novi način pranja tenisica trik hack kako najbrže oprati tenisice da budu kao nove

Još vijesti