Vezanje tenisica

Većini je vezanje vezica na tenisicama bila prava muka u djetinjstvu. Odrasli su nas većinom učili da se vezice vežu na onaj univerzalan način, jer kao svi ih tako vežu, ali su se neki snašli i pronašli drugačiji način vezanja vezica kojeg koriste i dan danas.

Koliko je nekima vezanje vezica na tenisicama bilo lagano, toliko drugi nikako nisu uspjeli naučiti onaj univerzalan način vezanja koji je svima dobro poznat. Zbog toga su neki, kao djeca, pronašli način koji je njima najlakši i najbrži za vezanje vezica na tenisicama.

tenisice Jednostavan način kako maknuti nabore nastale od hodanja s kožnih tenisica – i izgledat će kao nove

Tako je ova djevojka snimila video u kojem ona veže vezice na svoj, potpuno drugačiji način, a s obzirom na reakciju ljudi koju je dobila, očito da nije jedina koja to tako radi.

 

@reyreyj_ I have tutorials from when I was little I think #fyp ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

 

U komentarima su se javili mnogi koji su se složili s njom jer upravo i oni na taj isti način vežu vezice na tenisicama. Radi se o tome da se odmah u početku napravi jedan čvorić kao kod svakog vezanja, ali je cura onda napravila dva uha, odnosno otvora i jednog provukla kroz drugi, a tenisice je svezala u svega nekoliko sekundi. Nas zanima kako ti vežeš svoje tenisice!

Kako ti vežeš tenisice?

Ukupno glasova:

 

tenisice vezice vezanje vezica drugačiji način

Još vijesti