Šminka

Ne radi se o novom proizvodu koji je tek izašao, ali neki još uvijek za njega ne znaju i to je prava šteta. Ovo ulje za usne dobiva toliko pozitivnih recenzija na svakoj stranici na kojoj se prodaje.

Ulja za usne su proizvod koji su cure počele obožavati prošle godine, a ta se ljubav nastavlja i s ulaskom u 2024. godinu. Kako ih ne bismo voljeli kad izgledaju tako dobro na usnama, njeguju ih i usne izgledaju punije i sočnije. Glavno ulje o kojem se priča je ono Diorovo, koje je naravno i jako skupo. No, ako postoji jedno drogerijsko koje mu je dostojna zamjena onda je to Nyxovo Fat Oil Lip Drip ulje za usne.

Makup trikovi Trikovi u šminkanju koji će ti olakšati život: Top 5 hackova koje smo naučili na TikToku

Na kojoj god stranici da se prodaje, ima tonu pozitivnih recenzija, što samo potvrđuje njegov status jednog od najboljih ulja za usne. Postoji u puno nijansi pa će svatko moći pronaći onu za sebe, a recenzija ga hvale i jer se usne s njim ne lijepe. Samo na Amazonu ima preko 8000 recenzija koje su mu dale ocjenu 5!

 

@jazlmao Some of the @nyxcosmetics Fat Lip Drip Oils. LOVE THESE 🫶🏼 #lipswatch #nyxcosmetics ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

 

Izgleda lijepo, hidratizira usne i drogerijsko je. Ulja za usne bi mogla biti super proizvod za zimske mjesece kada je vani hladno i kada nam se koža brzo suši i počne pucati. S ovakvim proizvodima ćeš očuvati usne i izgledati dobro pa ne čudi da su postala veći favorit od običnih balzama.

 

 

Nemoj miješati ulje za usne i sjajilo jer se radi o dva slična, ali opet različita proizvoda. Sjajila su ipak teža na usnama i ljepljivija, a nisu ni hranjiva za usne kao ulja. Ulja su kombinacija šminke i skincare proizvoda.

Proizvodi za šminkanje i njegu kože koji su oduševili u zadnjih godinu dana: Top 15 preporuka Juicy Bombs i e.l.f. puder Catrice Glossin' Glow ulje za usne Trend It Up Hydro Stay tekući puder +12 Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum krema

Ulje za usne drogerijsko favorit pozitivne recencije šminka hit šminka preporuka u trendu

Još vijesti