Emili Dragaš

Volimo gledati njene vlogove! Uvijek je tako smirujuća i opuštajuća. Jedna stvar koju si vjerojatno i ti primijetila ako pratiš Emili je da često nosi istu kombinaciju šminke na usnama, a sada je u jednom videu pokazala koje proizvode koristi i kako.

Emili nećeš vidjeti s jakom šminkom i s tisuću boja na licu, ali ako si i ti netko tko voli minimalizam i prirodniji makeup, onda ti se vjerojatno sviđa i njena šminka. Na gotovo svim objavama možeš vidjeti da nosi istu nijansu šminke na usnama. Nude boje, smeđi tonovi, to je njen đir.

Nude ruževi za usne Najbolji ruževi za usne u nude nijansi: Izdvajamo ti njih 8 koji zaslužuju svaku pohvalu

Njoj stoji odlično, a ako se sviđa i tebi i zanima te koje to proizvode ona koristi kako bi dobila ovaj svoj prepoznatljivi look, imaš sreće, jer otkrila je na TikToku. Za nju je to kombinacija ovog ljeta, ali bez problema ovo možeš nositi i kada dođu jesenski dani jer će se odlično uklopiti i u to godišnje doba.

 

@draagas Najbolja kombinacija - vjerujte mi 🙌 #lipcombo #preporuka #sminka #ruz #kikomilano #mac #hrvatska #balkan ♬ original sound - Emili Dragas

 

Prvo što napravi je da obrubi usne olovkom, a ona koju ona obožava koristiti je Kiko u nijansi 533 „Light Rosy Brown“. Ruž koji koristi je MAC, u nijansi „Yash“. Možeš i tu stati, ali ona još voli dodati i sjajilo. Koristi Kiko sjajilo koje se zove 3D Hydra Lipgloss, a njeno je u nijansi 19. I to je to!

 

 

Ukoliko želiš rekreirati šminku kakvu ona non stop nosi na usnama, sada znaš kako! S obzirom da se radi o nude nijansama, sigurno ćeš ovaj look moći nositi iz dana u dan jer će ići savršeno uz sve kombinacije i za sve prigode.

TikTokerica Ivaawho Viralna šminka s TikToka na koju se ne isplati trošiti novac – domaća vizažistica izdvaja 6 proizvoda

Emili Dragas nude usne kombinacija za nude usne što nosi na usnama influencerica Moda šminka makeup savršene nude usne

Još vijesti