Leah Menzies

Jedna je mlada djevojka podijelila svoju priču na društvenim mrežama i ona je sada postala viralna jer se radi o priči kakvu bi inače vidjeli na filmskom platnu. Šanse da se ovako nešto dogodi u stvarnom životu su vrlo male, ali njoj se dogodilo.

Od ove će te priče proći trnci! Kada bi nam netko ovo ispričao pomislili bismo da laže, ali ova je djevojka i pokazala da njena luda priča nije izmišljena. Nažalost, sa samo 7 godine je izgubila mamu. Zbog milijun stvari joj je to teško palo, jer mama je samo jedna, ali jedna od tih svih stvari je i da joj mama upozna budućeg dečka s kojim će biti u vezi.

Profesor koji je proglašen 'najkul profesorom' Ovog su profesora na društvenim mrežama prozvali najkul profom ikada! Pogledaj zašto

Čini se kao sitnica, ali je razumljivo da je to nešto što bi željela jer upoznati dečka s roditeljima je big deal. Mislila je da je ta prilika nažalost za nju propuštena. I onda je našla dečka i otkrila ovu nevjerojatnu priču.

 

@speccylee

Found out through this photo in his photo album. A moment straight out of a movie

♬ iris - 🫶

 

Toliko je jako htjela upoznati mamu s njim, a nije imala pojma da se to zapravo i dogodilo! Ispalo je da je on išao u vrtić i bio u grupi koju je čuvala upravo njena mama, koja je tamo radila – i to samo tu jednu godinu. Inače je bila učiteljica, a ovo je očito bila na nekoj zamjeni. Čak je na fotki kakve se rade na kraju godine pokazala da je on stajao točno ispred njene mame. Slučajnost kao iz neke filmske priče apsolutno je oduševila ljude. Koje su šanse da se ovako nešto dogodi? Rekli bismo vrlo male, ali njoj se dogodilo. Definitivno su jedan od onih parova koji se čine kao srodne duše i ova sitnica to i potvrđuje.

 

@speccylee Reply to @speccylee ♬ original sound - Leah Menzies

 

S obzirom da su ih nakon ovog viralnog videa ljudi zatrpali različitim pitanjima, na nekoliko najčešćih su odgovorili. Oboje su bili full iznenađeni ovom slučajnosti i nisu imali pojma o tome prije nego su počeli biti zajedno.

Odjeća u dućanu Modni trendovi nisu rađeni za cure s jednim tipom tijela – i jedna je djevojka to dokazala u shoppingu

Ljubavna priča Viralno kao iz filma dečko ljubav veza mama

Još vijesti