Društvene mreže

Već je bilo najavljeno da Instagram uvodi pretplatu na način da se možeš pretplatiti na račun nekog influencera kako bi dobivala dodatne mogućnosti komunikacije s njima i dodatan sadržaj koji objavljuju, a sada je pretplatu najavila još jedna društvena mreža.

Ovog puta pretplatu uvodi Snapchat! Neće biti obavezna, i dalje ćeš ga moći koristiti besplatno, ali nećeš imati neke pogodnosti koje će imati oni koji ga plaćaju. U neke je države ova opcija već došla i korisnici nisu ljuti, dapače, porastao im je broj pretplatnika otkad su uveli ovu vrstu pretplate, piše The Verge. Nije skupa, svega 4 dolara (3.99 točnije), a donosi nekoliko pogodnosti koje korisnici izgleda smatraju dovoljno dobrima da bi mjesečno plaćali tih dodatnih 4 dolara.

Netflix Netflix gubi gledatelje: Jedan ga je streaming servis po prvi put ikada pretekao s brojem pretplatnika

Otkad su ovu opciju uveli krajem lipnja, do sada je milijun korisnika odlučilo da ju želi koristiti! A što ona donosi? Ako platiš, možeš promijeniti ikonu aplikacije, kao i vidjeti tko ti je gledao story, ali i 'zakvačiti' prijatelje na vrh liste s razgovorima.

To su samo neke od pogodnosti koje imaju oni koji plaćaju. Ima tu još nekoliko sitnica zbog kojih će njihove objave sada moći biti još zanimljivije. Najavili su i da će se početi pojavljivati oglasi i naravno, oni koji plaćaju ih vjerojatno neće imati. Plaćanje Snapchata za sada još nije dostupno kod nas, ali je u mnogim državama već došlo i neće zaobići ni hrvatske korisnike. Možeš ovo očekivati sasvim sigurno do kraja godine.

Stvari koje bi curama olakšale život Ove stvari netko treba izumiti: 8 njih koje ne postoje, a olakšale bi život svakoj curi

snapchat društvene mreže pretplata plaćanje