Poziranje

Profilna slika može reći o tebi i tvojoj osobnosti puno više nego što misliš. Tebi se to možda čini samo kao obična fotografija, ali ona to definitivno nije!

Fotografije su poseban način izražavanja zbog čega tvoja trenutna profilna fotka ili ona koju najčešće stavljaš puno govori o tvojoj osobnosti. Iako ih ti možda biraš slučajno, ipak biraš onu koja ti je najbolja pa u pitanju nije samo slučajnost. Osim toga, nekima je najbolje raditi samo selfie dok drugi obožavaju pozirati, a između tog dvoje postoji velika razlika koja govori najviše o tebi!

1.Fotka s prijateljima i ekipom

 

 

Profilne fotke s najboljim prijateljima ili ekipom odmah otkrivaju kakva si osoba. U većini slučajeva su to ekstroverti koji se vole družiti i biti sa svojim prijateljima. Nije im u fokusu da budu baš oni na svojoj profilnoj slici, a i jako cijene svoje prijatelje.

2.Skrivanje lica

 

 

Osobe koje skrivaju lica na svojim profilnim fotkama su većinom zatvorene i bez samopouzdanja. Pogotovo ako tu sliku imaju već duže vrijeme na profilnoj ili ako im je svaka slika takva da skrivaju lice pa se fotkaju od iza.

Poziranje Izbjegavaj ove poze za fotkanje: 7 njih koje prečesto viđamo na Instagramu

3.Slika s putovanja

 

 

Slike s putovanja govore puno o osobi, a to je da su one avanturističkog duha. Nisu bojažljive, vole se družiti, a i putovati što i slika govori sama po sebi. No, isto tako ne žele da je fokus samo na njima, nego i na lijepom pozadini s putovanja.

4.Selfie

 

 

Svi oni koji na svojoj profilnoj imaju selfie su većinom introverti, a i najbolje im je kada se slikaju sami. Nemaju dovoljno samopouzdanja da stanu pred kameru i poziraju da ih netko drugi fotka, a na ovaj način se najsigurnije osjećaju.

Poziranje Učini profil zanimljivijim: Poze za Instagram fotke koje trebaš isprobati ovog ljeta

5.Mutna fotka

 

 

Umjetničke duše nije teško prepoznati, a ako ti na svojoj profilnoj imaš mutnu fotku, onda si to definitivno ti! Mutne fotke su neki poseban način izražavanja i ekspresije koju te osobe pokazuju na taj način.

6.Poziranje

 

 

Kada netko pozira, to govori samo jedno – osoba je puna samopouzdanja! Nije tako lako samo stati pred kameru i pozirati, zato osobe koje to rade su samouvjerene i znaju točno što žele, bez puno razmišljanja!

7.Slikanje u ogledalu

 

 

Za slikanje u ogledalu ti ne treba puno vremena. Upravo to najbolje opisuje takve osobe jer su one jednostavne, baš kao i takva profilna slika. Za to im ne treba puno vremena, a fotka može ispasti baš dobro.

Slika nije pronađena Kul poze za tvoje selfije ispred ogledala – evo kako stajati ili gdje s rukama! Predlažemo ove 4

poziranje fotkanje profilna slika osobnost način fotkanja

Još vijesti