Poziranje

Nismo svi rođeni kao modeli pa da uvijek na fotkama ispadnemo dobro i zauzmemo neku dobru pozu. Ali sva sreća, poze možemo lako 'ukrasti' od onih kojima to bolje ide.

Umjesto da objaviš još jedan selfi u ogledalu, zaokreni malo stvari i isprobaj neku od ovih ljetnih poza. Oni Instagram profili koji su najzanimljiviji imaju različite fotke. Čak se i Kylie Jenner nekada makne od selfija. Najveći problem koji imamo u takvim slučajevima je da ne znamo kako se fotkati. Samo ti trebaju dobre poze i dobar outfit. I naravno, netko tko će te fotkati. Zaposli frendicu, mamu, dečka, bilo koga i odaberi jednu od ovih ljetnih poza.

1.Ako nosiš haljinu, poigraj se s njom

 

 

Zabaci haljinu, rukom ju pridrži ili napravi lagani okret, što god! Haljina je super za poziranje jer ti može koristiti kada ne znaš gdje bi s rukama.

2.Popravi kosu

 

 

Najbolji način kako učiniti da fotka izgleda spontano je da se praviš kao da popravljaš nešto na sebi. Frizura je samo jedan primjer. Ne moraš ju stvarno popravljati, samo podigni ruku u pozu kao da si to baš sada krenula napraviti.

Poziranje Poziraj sa samopouzdanjem u badiću: 14 poza u kojima se možeš fotkati na plaži

3.Kao da se cijela naginješ prema suncu

 

 

Ovo je jedna poza koju često u zadnje vrijeme viđamo na Instagramu.

4.Pelikan poza s frendicom

 

 

Ne moraš uvijek na fotkama biti sama! Kada se ti i frendica zajedno fotkate ovo je jedna standardna ljetna poza na kojoj ćete izgledati dobro.

Par Inspiracija za fotke s dečkom: 7 poza u kojima se možete fotkati i izgledati kao #couplegoals

5.Dok jedeš

 

 

Fotke s burgerima mogu izgledati jako kul! Nešto malo drugačije.

6.Popravljanje remena

 

 

Samo dokaz kako 'popravljanje' nečega na tvom izgledu može pomoći da fotka izgleda spontano. Ako se bojiš dirati kosu da ne zezneš frizuru, ovo je opcija broj dva.

7.Pogled u stranu kao da te netko upravo zazvao

 

 

Poza koja je mnogim curama favorit. Možda ćeš ju morati malo vježbati ispred ogledala da ne izgleda čudno, ali kada pronađeš svoj najbolji 'pogled u stranu', to je to.

Poze poziranje kako pozirati ljetne fotke ideje za pozu instagram

Još vijesti